A ono, jedino prva navedena igra me (zasad) interesira.

Mene skoro sve! Luda ce godina biti.

iako neću igrati FF16 čim dođe jer ne konzolaška ekskluziva uzet ću čim izađe na pcu jer ekipa koja radi igru je ekipa koja je napravila 14 so yeah nemreju failati, starfield naravno because it just works!, Alan Wake 2 defnitivno, Baldurs Gate 3 jer će biti isti ili bolji kao original sin 2 koji je prema meni 99/100 rpg bez jebemti, Diablo 4 jer volim bacat pare i Fires of Rubicon koji nije na listi

Starfield, Hogwarts, Jedi Survivor i Diablo 4. Mislim da mi vise nista ne treba.

Stalker, Diablo IV, Starfield i Jedi. Nista vise ne trebam, materijala za nekoliko godina

Resi 4 i Burning Shores su primarni. Zajedno sa Wo Long i FF XVI, ak sa te dvije igre sve ispadne kak očekujem.

Dead Space remake kad padne cijena il kad padne ispod pulta u dućanu 😎, Jedi jednog dana, Diablo ak me baš pukne, Street Fighter ak će bit dobar i ak će mi se igrat tak nešto.

O Spajdeku tam najesen kad dođe.

Bit će još jedna dobra godina, nema straha, makar se vjerojatno ipak ne bude ponovil onakav trio ko ove godine (Elden, Horizon i Ragnarok).

Iduća gamerska godina bi lako mogla biti bolja od ove. Najiščekivanija igra mi je The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, a od ostalih (za sada) Diablo IV, Resident Evil 4, Bayonetta Origins, Star Wars: Jedi Survivor i Hogwarts Legacy. Zanima me i Forspoken, nadam se da će na kraju biti dobar.

Spajdač 2 i Jedi za mene.

Mislim da će sljedeća godina biti luda. Ovako na prvu se odmah sjetim:

Kuro no Kiseki II, Bayonetta Origins, Eiyuden Chronicles: Hundred Heroes, Granblue Fantasy Relink, Final Fantasy XVI.

Baš se veselim svemu navedenom.

Tuhy kako ne? Vec imas potvrden Jedi i Diablo IV, dva kapitalca. Jos jedan i to je to

Najiščekivanija igra u 2023. mi je svakako Diablo IV, a iza njega Wo Long: Fallen Dynasty.

Forbidden West DLC, Dead Space, Stalker (ako izađe), Hogwarts Legacy, Resi 4 i Alan Wake 2 su najvjerovatnije Day One kupovina.

Za ostale igre će vidimo.

1.TLOU MP nadam se da ce izac 2023

2.StarWars JS

3.SuicideSquad KTJL

4.Spiderman 2