• Gaming Vijesti
  • The Witcher: Blood Origin najgore je ocijenjena Netflixova serija ikad

Sinoć sam mislio početi gledati ali iz nekog razloga nisam mogao pokrenuti seriju.

Not available at the moment. Try later.

Možda je bio znak od Boga da to preskočim.

Koliko sam čuo rapea lore witcher serijala (prvi witcheri, spajanje sfera itd)

Dam se kladiti da nije lošije od

Bitten

Extant

Helix pa čak i

Into the Badlands koji je vizualno prekrasan i ima genijalne koreografije borbi, ali je priča dno dna.

Pogledao jedan osvrt i stvarno ostaje dojam da se radi o kompletnom smeću, što je izgledno da će se dogoditi i s glavnom serijom nakon odlaska Cavilla. Šteta, ali tako to ispadne kad se predloška uhvati ekipa koja ne šljivi lore.

Zero Mislim da OG serija neće doživjeti "nakon odlaska". Prognoziram otkazivanje nakon 3. sezone.

Fico vrlo vjerojatno, samo zbog Cavilla je i stvorena, ali posto se ne slazu oko adaptacije svako svojom stranom, a serija bez njega nema sanse da prezivi.

renda pa on je i jedina dobra stvar u seriji bio, sve drugo srednja žalost at best.

Isto kak i gow serija teško da će dobra bit

This upcoming God of War TV series will be written by Mark Fergus and Hawk Ostby, the duo known for working on Iron Man and The Expanse. Rafe Judkins will be the showrunner, best known for his work as the showrunner for The Wheel of Time and producing Agents of Shield TV series.

Imam visok stupanj tolerancije za ovakvu vrstu serija ali ovo je neviđeno smeće i nije mi jasno zašto je netko uopće išao u ovakav imbecilan projekt?

Kad ti je jedini cilj raznolikost i inkluzivnost sve ostalo pati.