• Gaming Vijesti
  • Horizon Forbidden West je igra s najboljom grafikom u 2022., kaže Digital Foundry

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Zasluženo. Skinuo sam je opet neki dan i mislim da ću dovršiti nekoliko trofeja koji mi fale za platinu.

Baš jebeno podcijenjena igra. Prvenstveno zbog glupe odluke da izađe kad i Elden Ring.

Uz odličnu grafiku ima i super questove, animaciju, prezentaciju i borbu. E da, i glazbu.

Najbolja grafika i najgora prica.

Tzereen Isto su napravili i sa prvim djelom,neznam koja je igra bila ali isto neko veliko ime je izlazili u istom periodu.

Sta se tice grafike itekako zasluzeno, iako sta se tice animacija/izgleda likova TLOU rmk mi je bio daleko najbolji

escoban slažem se. Tlou part i je također grafički ubio. Animacije su mljac mljac.

Po svemu jedna od top igara cijele generacije, drago mi da su bar neko priznanje dobili.

Burning Shores je za mene, uz RE4, najiščekivanija "igra" za 2023.

Do onda se nadam nekom Oledu na zidu.

Možda najbolja al ne i najljepša

Prvi dio je na četvorki brutalno izgledao, a ovaj nastavak se našao pod borom za peticu, tak da… slažem se, prekrasna igra, meni uz GT najdraži IP na playstationu

Sinoc je kupljena. Sada da zavrsim Tušimu i samuraje (koja je vizuelno takodje impresivna) pa da se vratim prvoj ljubavi.

Horizon ne samo sto je predivan nego ima fenomenalnu muziku i odlicnu pricu.

Elden Ring je igretina, ali tek kada budem zavrsio HFW moci cu da sudim ko je zaista bolji.

Nekako mi se cini da su ER i Gow odneli previse nagrada u odnosu na ovu igru.

Mislim da je realnije da je to ravnomernije rasporedjeno.

U svakom slucaju jedva cekam da ponovo uronim u ovaj svet.

Horizon je za mene uvek bio nesto posebno.