Ja bi razumio zasto je skuplja cijena ako dolazi sa baterijom koja duze traje a ne krace od standarnoga dualsensa. Ovo je smijurija i jadno… Normalni dualsense je sad superioran iskljucivo radi baterije. Sta cu platit ovo 200 eura kad je baterija jos vece smece… Ovo moras bit lud, zbunjen i nenormalan da uzmes…
DualSense Edge za 1800 kuna neće isporučiti bolju bateriju
Naravno da bi bilo dobro da je baterija bolja ali meni osobno to je ( osim paprene cijene) najmanji problem.
Ne igram 6-8 sati u komadu.
Lako ga stavim puniti dok napravim pauzu.
Ohladio sam se od kompetitivnog igranja pa me PRO kontroler ne zanima ali da ga kupujem glavno pitanje bi bilo:
Šta je s analognim stickovima? Jesu li još isti model od istog proizvođača? Kvarljivi.
[deleted]
StarFox_N Šta je s analognim stickovima? Jesu li još isti model od istog proizvođača? Kvarljivi.
Isti su, ali ih sad mozes skinut i samo njih zamjenit kad krenu driftat
A dobro koji k?????
Šta trebam u kredit uć za novi joystick i VR???
Vjerojatno troši i više energije kad već ima i napredniju tehnologiju koja više pruža od prvog a ista baterija, to im je onda fail potez.
Za koga je uopće namjenjen ovaj kontroler?
Mislim…ne čudi me. Isti je prostor unutar kontrolera za 60 eura i ovoga za 250 eura
- Uređivano
Da je ovaj kontroler najavljen kao kontroler koji će riješiti problem male baterije, kužio bi ljutnju.
Najavljen je kao pro kontroler za esports igrače i one koji žele imati više konfigurirabilnosti.
Da li bi jača baterija bila nice to have? Bi. Da li je njeno nepostojanje razlog za ljutnju ili bojkot. Ne.
A brate ako igrate u komadu 10h onda imate drugi problem od prazne baterije, kad zavrsite stavite ga punit i tjt. Osobno imam 2 kontrolera a koristim uvik isti
Ima ona narodna sa svaka roba ima svog kupca. Na forumu ima dobrih igrača, ali realno vjerojatno nitko od vas nije na toj razini da treba ovakav kontroler, niti bi vas učinio boljim igračima. Ovo je za one koji igraju dobrim dijelom za novac ili za snobove s viškom novca.
Kupio bi ga Flipper da ne mora kupovati pelene. On stvarno kupi svaki k.
Zero niti bi vas učinio boljim igračima
Tu si u krivu
Recimo cu CoDu bi bio definitivno bolji igrac na dodatne tipke koje su ispod stavis skok i mozes skakati bez da skidas desni prst sa desnog analoga i cilo vrime skaces i ciljas i pucas. Meni je skok na R3 pa osjetim razliku kamoli na dodatnoj tipki.
Za obicno igranje i SP igre ovaj kontroler nema nikakvog smisla
Da nije Miro rekao zaista ne bih imao pojma kakvu bi eventualnu prednost imao s ovim cudom osim sto bih bio siromasniji za 240€. Mozda nekome dobro dodje ali sta ja znam za te novce mozes uzeti series s i jos ti ostane za nekoliko bureka.
Ja bih rado kupio zbog dodatnih tipki, čak i u SP igrama. Međutim, cijena je apsurdno visoka, gora od Elite kontrolera, a još su "velikodušni" pa kad se dogodi neizbježni stick drift mogu opet dati Sonyju pare, ali ipak malo manje jer kupujem "samo" analog.
Da je 900 kn, bilo bi još opravdano, ali pretpostavljam da će se i ovako prodavati. Imaju ljudi para.
- Uređivano
A ono neces postati bog ali jebiga prednosti ima, mozes staviti i da ides leci sa dodatnom tipkom i onda koristis drops shot cilo vrime jebiga imas prednost jer opet dok to radis ne skidas prst sa desne gljive i nisanis cilo vrime. Aj i to da R2 stavis da prije puca je isto mala prednost.
Sve su to sitnice koje po meni ne vridu 1800kn
Neznan po kojoj cijeni se sad scuf kontroler prodaje mozda je to bolja opcija ali i tamo kad krene drift mozes u kurac