Judas Priest.

Edit: Šteta kaj je fp view. I meni se čini zanimljivom igrom.

Igra je za punoljetne navode od 17+ a kod nas je punoljetnost sa 18.

TITANXIS pa kad su i prethodnici first person, mora i ovo biti.

Usput, baš me zanima hoće li implementirati to što je nekad spominjao kao narrative legos. Ilitiga naracija u blokovima koji se nadovezuju pa da sve utječe na sve. E to bi bio next gen thing.

Ima još jedna indie igra istog naziva koja je izašla još prije, 2017.

Kak mogu igre sa istim nazivom proći, malo zbunjujuće!

-67% Judas on GOG.com

Meni je ovo užasno. Prestrašno je koliko neki žive u prošlosti i koliko ih to progoni.

Zar Ken Levine ne zna raditi ništa drugo nego igre na kalup System Shocka? Ista je stvar nedavno bila s Callistom Protocol. Idu raditi istu igru, iako se industrija u posljednjih 15 godina drastično promijenila.

Odigrat ce se, ali da sam nesto pod dojmom i nisam.

weky Što se točno promijenilo? Jer ono, pored BR za MP igre i guranja open worlda niz grlo u hrpi igara baš i nisam primjetio nove trendove. Štoviše, trend u zadnje vrijeme je da ljudi žele iznova igrati iste igre ili varijacije na iste i to sasvim fino prolazi.

Sve, ali inkrementalno. Ne preko noći.

Danas je prvi BIoshock potpuno zastarjela igra, gameplayom i dizajnom banalna.

Time nisi rekao ništa. Slobodno se raspiši.

weky Zar Ken Levine ne zna raditi ništa drugo nego igre na kalup System Shocka?

Realno, ne zna. Prekucao je Warren Specterovu metodiku i reciklira ju gotovo 30 godina, samo što je uspio iz 2. pokušaja - s BioShockom. Ako mu Judas padne, past će i on, u 3. plan kao i svi oni čija su imena nekad bila pojam, a sad su redikuli.