bolje da se sony posveti nekakvom legalnom emulatoru da se mogu igre od ps1,2,3 mogu najnormalnije pokrenuti na ps4 i ps5. tko hoće odigrati taj serija ( a i druge naslove ), lijepo ga kupiš sa ps storea i odigraš.

reboot serijala. hmm,hmm. za 80 eura ( the last of us part 1) samo ušminkana grafika,zvuk… to je prodavanje muda pod bubrege.

serijal uncharted trebao bi nastaviti dalje sa novim likom i avanturama. iako je završeno sa Nathanom i ostalom ekipom,ali je zato ostala nasljednica ( Cassandra Drake - Cassie). I evo novih avantura. I svi sretni i zadovoljni.

Vidiš, to je odlična ideja. Uncharted sa ženskim likom koji skače, puca i traži grobnice i blaga. Takvo nešto još nismo vidjeli. Doduše, mislim da je bila jedna mala igra s desetak nastavaka i tri filma, ali tko broji.

weky konkurencija dobro dođe. Sve je to isti kurac. Lara croft,indijana jones,nathan drake…

Mozda novi uncharted bude sa guskama u magli ili tri mornara guraju podmornicu,a moze i bura u kaklici…

Jbg a kaj mogu drugo zmisliti? Koga god da stave sve to dolazi na isti kalup. Bio muški ili ženski lik.

mika koga drugog? Mogu ne raditi ovo mozda, onako mozda? 🤣

Nije da imamo uncharted kolekciju right?

Gaming kompanije, stoko jedna bedasta dino crisis?, miljun resident evilova, soul reaver, turok, imate masu IPova koje ne koristite.

Daj parasite eve remake, JAKA NEOVISNA ŽENA koja netreba muškarca je glavni lik i još jedna takva je villan, cmon

Vjerojatno idu na shemu GoWa 2018, zanimljivo u svakom slucaju

Ako se mene pita neka nastave sa Chloe, a i dobro mi je sta ND vise nece radit taj serijal nego ide se fokusirat na TLOU i novi IP

A da zbilja su dobro iskoristili vrijeme da naprave fakin TLOU remake Prsuting

Brijac cemu reboot friskog propertya (mislim znamo cemu, poznat property ogroman fanbase)

isto kak su Horizon ZD najavili remake, onak igra i sad izgleda prekrasno, tih par tekstura nebu previse napravilo

Ne treba. Ali s obzirom na smjer Sonyja, IP će vjerojatno outsorcat nekom drugom studiju koji će raditi igre dok stvari ne odu u kurac ili ljudi izgube interes. Nešto kao MS s Halo i GeoW-om.

Zero Ja sam mislio da će to ići tim tijekom nakon Lost Legacya. I to bi mi bilo super jer mi je Lost Legacy odlična igra i koncept. Manje linearne igre, imaš podlogu od Naughty Doga i stancaš manje projekte po manjim cijenama. Vidili smo koliko smo nastavaka dobili lol.

E sad ako je to točno, pošto je Drekec sa Unčartedom završil kak spada, sada je došel red na njegovo potomstvo. Sin ili kćer u ulozi istraživača onoga kaj njihov tatek nije uspel dok je bil u radnom odnosu. Ima se tu još dosta toga za ispropovjedati. Nema tomu kraja. Dobra šablona, Iako možda neću nikad to igrati, svejedno neka rade na tome.

Trebam nam neki LGBTQ Uncharted, ipak se radi o ND-u.

member Mislio sam na MP od TLOU imam filing da ce ta igra biti jebeno velika i pocetak Sonyevog liveservice puta, jeli TLOURMK bio opce od NDa?

Budući da će Naughty Dog raditi na drugim projektima i nadam se izbaciti neki novi ip, za nove Uncharted igre mi je posve svejedno kakve će biti i na što će to sve skupa ličiti. IP očito ide dalje u filmsku ekranizaciju, treba naravno sve pratiti i novim igrama jer je fanbase blago rečeno ogroman. Čista daljnja monetizacije franšize, čak i ne mora sve ispasti loše ako preuzme novi developer (npr. kod MS-a je dobar primjer Gearsi 4 i 5 koji uopće nisu loše igre, dapače). Naravno, ND će sigurno biti i podrška na projektu, znaju najbolje gdje još može otići serijal da formula ostane jednako zabavna.