Dok ne vidim ne vjerujem! Dakle bumo vidli….
Metal Gear Solid remake je stvaran i bit će uskoro otkriven, kažu glasine
Tu treba biti pametan i raditi REMAKE po predlošku originala, dakle ne Twin Snakes.
Također treba izmijeniti neke stvari koje nisu u korak s vremenom ali opet zadržati onu razinu autentičnosti, atmosfere i nostalgije po kojoj pamtimo MGS.
Zaista težak zadatak, možda najteži ikad po pitanju jednog remakea.
Čekamo kako će ispati Resident Evil 4.
RE2 je primjer najboljeg remakea zadnjih par godina, TLOU 1 također, mada je tu sve ostalo 1:1 više manje osim enginea i sitnih gameplay izmjena.
I da ljudi, David Hayter.
Bez njega Snake nije Snake a MGS nije MGS. Jebiga.
Generacija remakeova…
pravednik Također treba izmijeniti neke stvari koje nisu u korak s vremenom ali opet zadržati onu razinu autentičnosti, atmosfere i nostalgije po kojoj pamtimo MGS.
To će biti vrlo teško izvodivo. Svaka čast ako uspiju
Vjerojatno će mi i dalje MGS original biti nezamjenjiv i jedna od prije nikad odigranih takvih igara. Za mene bilo nešto inovativno. Igra kao da je rađena za generaciju i pol dalje i stjećem dojam da ga je hardver PS1 samo ograničavao ali u tom baš i jest čar.
Po čemu se razlikuje orginalni mgs1 i twin snakes? Oba sam odigrao kasnije sam više puta odigravao tvin snakes nego orginal.
I voiceover je lošiji ako me pamet služi. Skoro kao su preko kurca odradili posao.
A te neke cut scene, pogotovo s Liquidom, užas
U tome i je stvar. S gameplay mehanikom MGS2 u Twin Snakes pokazali su se i određeni problemi, od prelakog rješavanja stražara do glupavih borbi s Ocelotom i Vulcan Ravenom (prva) koje su jako izgubile na izazovu i smislenosti zbog toga jer se sada sva oružja mogu koristiti iz prvog lica.
- Uređivano