• Gaming Vijesti
  • Remaster The Witchera 3 za PS5 i XSX/S izgleda kao pravi next-gen

Zapravo ništa nisu demonstrirali.

Samo su nabrojali šta sve dolazi. U ovom traileru nigdje gameplaya.

StarFox_N to je prvi od nekoliko videa na toj njihovoj emisiji. Bit ce jos do izlaska

Znači od 14.12. sljedečih 1500 sati sve ostale igre na čekanje…

foggy

Niti blizu, pogledaj lica samo, koja su puno detaljnija. Nisu više tak drvena.

Geometrija, texture, kompletan lighting je dobio realističniji look, više vegetacije.

Ne očekujemo remake ali za jedan FREE UPDATE ovo je pohvalno.

Bez obzira što su nas zajebali sa Cybeprunkom2077, većina developera grafičke postavke naplaćuje 150 kn na konzolama(upgrade ako imaš igru na storu ili PS4 verziju koja je naknadno dobila PS5 izdanje) i tada govorimo o dizanju rezolucije, detalja i frame ratea, odnosno portaju HIGH ili ULTRA postavke sa PC-a.

Ovdje je kompletna grafička prerada.

pravednik Ja se zajebavam pravedniče, nemoj odma pravdu terat u 60 SPS (Slova Per Second).

Osim toga kompletna ekipa iz w3 hd reworked moda je sudjelovala u ovome i zato cemo zaista imati 4k teksture. U kombinaciji sa GI RT ovo ce izgledat prejebeno.

A baš je loše igra ostarila. Izgleda točno ono što i je. Kao remasterana mid last gen igra.

"Pravi next gen". 🤣

member na konzolama…

Sto se tice PCa, ni danas 2022. na PS5 nema pola techa koji je imao W3, teksture su na slabijoj razini u pojedinim naslovima.

Problem je sto ljudi uopce neznaju koliko su graficki slabiju verziju igrali na PS4

chono Problem je sto ljudi uopce neznaju koliko su graficki slabiju verziju igrali na PS4

To nije problem, nas boli kita za to 😃

Igra bolje izgleda u originalu nego ovaj nex gen na konzoli, ne znam kaj će ovo uopće donijeti PC verziji, pogotovo uz modove.

zmodano

Sterlok meni se cini da ce samo pc verzija dobiti 4k teksture iz modova i onu opciju "evo ti sve ako ti PC moze prozvakati". Ako sam dobro cuo next gen konzole donose vizuale jednake onima na ultra iz PC verzije 2015. godine, uz naravno RT. Nisam siguran, treba vidjet drugi video kad dode

Pa trailer je za PC, piše na traileu da je igrano na "high end pc-u". Uvijek jako podilaze PC igračima, to im je jedna od safe bet karata koje igraju, naravno uz standradnu mi jadni poljaci, jako dobri sve dajemo džabe, svi ostali su zločesti i naplaćuju. Fascinatno mi je kako to ekipa uvijek popuši, čak i nakon fijaska sa Cyberom. 😅

member ne referiram se na trailer, vec na stream, cini mi se da je spominjao konzole i PC u nekoj usporedbi tekstura kako sam napisao. Nisam dobro cuo, jer sam gledao na mobu, dok je trestala televizija i klinac pored mene.

Kako god, igra ce izgledati drugacije samo zbog GI RTa i to je cinjenica. Neke scene ce biti svjetlije, neke tamnije, a 4k HD reworked modovi su sigurno unutra.

Nemam sta popusit kad je upgrade FREE. Stvar je hocu li jos jednom proci W3, a hocu ove blagdane.

P.S. sralo se po CP77 za grafiku, a to je na kraju ispao najbolji dio igre…

Meni je problem što nisam prešao 80% igara koje imam, nema šanse da bih našao vremena za ovo što sam izigrao. Reče on i upali Zeldu Link between the Worlds po drugi put 😂

To bi značilo kao da su Witchera šljakali za next gen a ipak je izašao na prošloj gen.

member Uvijek jako podilaze PC igračima, to im je jedna od safe bet karata koje igraju, naravno uz standradnu mi jadni poljaci, jako dobri sve dajemo džabe, svi ostali su zločesti i naplaćuju.

Ovo nije istina jer dosta developera nudi besplatnu nadogradnju na PS5/XSX, npr. Ubisoft, EA, Capcom