foggy
Ni meni ne mjenja nista jer se nikad nisam ni optereciva nikakvim leaderboardima ili slicnin stvarima od samog pocetka nego sam igra sto volim. Ali znam dosta ljudi koji su jos od 2008 ulozili truda i truda da bi dostigli neki ranking u svijetu igrajuci igre koje zahtjevaju vremena, zivaca i volje te potrosili i prekoprevise novca za to. Tada je terminator bio najlaksa platina koja je i dalje zahtjevala odredeni trud.
Onda su izasle ovakve igre gdje je sam taj hunting izgubio smisao i gdje imas igrace sto su u 3 4 godine dosli do pozicije za sto je prije trebalo desetljece jedno. To opet nije fer prema ljudima koji su to ganjali godinama ozbiljno na nekoj drugoj razini. Isto ko sto nije fer da zabrane ovakve igre, bannaju ili ne znam sta kad su neki igraci utrosili vrijeme i novac na njih. Po meni bi se trebali odvojit leaderboardi na igrace sta igraju iskljucivo ovakve igre od jednosatnih platina i nek se natjecu medusobno ko ce ih vise i brze odigrat, a drugi bi bio za ljude sta igraju sve ostale amo ih nazvat "normalne" igre. Jer budimo realni cinjenica je da ovakve igre nisu nikad ugledale svjetlo dana igraci sta su kasno usli u hunting nikad se ne bi mogli docepat vrha jer bi to iziskivalo nenormalni pristup gdje bi ljudi konstantno morali igrat zahtjevne igre. A znas i sam da ratalaike ako hoces mozes igrat jednu za drugom njih milijon bez ikakvih problema, a probaj spojit zaredom vanquish, super meat boya, DMC i pita bi te jel bi ih moga konstantno igrat. Ispizdio bi nakon prve vec i reko nije vrijedno. To zahtjeva neki skroz drugaciji pristup na nekom visem nivou koji nitijedna osoba na svijetu ne bi mogla pratit konstantno.