• Gaming Vijesti
  • Sve PlayStation Plus pretplate dobile su Black Friday sniženje, pogledajte koliko sada koštaju

Super stvar samo bih volio u Premium razredu da stave MP više emuliranih igara sa starijih konzola umjesto Stream pošto osobno nemam toliko brzu vezu doma da mi se igra vrti savršeno preko interneta.

Prika Pokušaj ili preko web-a ili preko mobilne aplikacije. Ili jednostavno pokušaj kasnije.

Jednom nekoliko dana nisam uspio kupiti CoD i na kraju sam odustao. Tko ih j.

Matador ja ciljam pretplatu…idem probat preko weba..

Edit.nece ni preko weba…

Prika pogledaj da ti kartica od banke nije istekla…i meni je to izbacivalo onda dam skuzio da moram nove podatke ubacit

Matador Crnipetarpogani

Evo proslo,stvarno trebalo probati kasnije.

Prvo probao preko PS pa onda preko weba pa onda preko moba nakon negog vremena…

I sjetio se da mi je jednom upalilo da ubacim preko onog walleta kune na racun pa tako kupim,prije nego sam to napravio pokusao jos jednom i proslo.

Stvarno pola sata trebalo pricekati,svasta..

doctorfreak Da, a kak vecinu toga i odigram kad izađe, ono sto nisam nema gore, a novijih igara naravno nema, tipa Tactics Ogre koji je izasao (sto je i normalno). Tak da, nis od sopinga

prayer meni na optici radi stream super, samo dok mi 720p rezoluciju rastegne na 4K, oči mi krvare. Ovisi naravno i koliko je dobro igra ostarila.

Btw, nisam uspio pronaći, Killzone serijal nisu još ubacili u ponudu?

Vidim da su ovaj mjesec došli Ratchet & Clank naslovi.

Hm jel mogu upgradat pretplatu na veci tier do isteka ove pa uzeti essential za dalje?

Tzereen

Ma nikakva, ponuda starijih igara zasad očajna i igras samo preko streama.

Toliko loša da sam išao sada downgrade na extra i onda extend extra za još godinu sa popustom. I ne može se 🙄

Može se extendat samo moja trenutna preplata tj. premium 🤯

eraserhead Ja sam produžio premium jer nisam moga ekstra uzet a kad mi istekne premium ekstru ću platiti kao sada premium pa se samo nadam boljim igrama za ps3 i klasike

S obzirom da mene zanima samo produženje obične plus pretplate na godinu dana, da li mislite da je ovaj popust od 25% dobar, ili bi za Božić mogao biti veći?

Pretplata mi ističe za 60 dana…

Torla Teško da će za Božić biti veći popust.

Sad sam te vjerojatno zacopral s ovim. 🙂

Torla

I sam sam bio u istoj dilemi na kraju produzio po ovim cijenama, mozda moze biti nesto sitno dole ali rekao bih da nece biti neka vau ponuda.