• Gaming Vijesti
  • Igrali smo SCORN. Kao Srpski film prepun je vizualnog nasilja, ali nije dobra igra

Gledao malo i ja na YT poneke gamaplayeve zbog čiste znatiželje da vidim šta su nam to naši susjedi pripremili. Grafički je to impresivno i po meni šteta što su sav svoj trud utrošili da tako nazovem pre anatomsku neshvatljivu atmosferu. Nije mi to igra koju bih rado zaigrao a kamoli dulje igrao i odigrao do kraja.

Te Alien pizdarije me ne zanimaju u igrama više osim možda na filmu čiji je serijal pak razvučen u beskonačnost sa spin off gemištima tak da me nit noviji Alien filmovi ne zanimaju previše.

Vizualno i pozadinski zvukovi iz SCORN-a moram priznat i meni su ok i više od toga ali na kraju svega kao da su se EBB-ovci izvježbavali malo, pa pritom svašta ubacivali pa nek se nađe.

Usput, zanimljiva mi videorecenzija 👍

Mislim da je najveći problem kod igre to što svi očekuju nekakav FPS ili akcijsku avanturu pa se na kraju razočaraju kad skuže da je u pitanju rješavanje zagonetaka. Ako se uspije izgurati prvih pola sata frustracije jer igra ne vuče za rukav i sve sam moraš prokužiti onda te non stop vuče na još. Nažalost priča je nikakva a kad pomisliš da će na kraju sve sjesti na svoje i imati nekakav genijalan kraj koji sve objasni to se ne dogodi. Sve u svemu zanimljiva ideja koja je puno obećavala ali na kraju sasvim solidna igra I ništa više od toga…..

Šteta jbg. Što kaže Yakuza, mogla je bit dobra point and click avantura. Ovako srednja žalost.

Pa igra osim atmosfere od samog starta nije pokazala nikakav gameplay o cemu se radi koga ubijas sta radis i zasto.

ovak na prvu izgleda kao da rjesavas puzzle u nekom alien univerzumu.