• Gaming Vijesti
  • Ovo piše na Xbox kutiji Modern Warfarea 2: Najprodavaniji na PlayStationu

MS i Sony su možda počeli biti rektalni alpinisti pa jedan drugome bacaju lire.

Fizičko izdanje je onda tu samo da dobijete kutijicu sa coverom i možebitno pokojom sličicom uz neki tekst, baš koma potez.

Fala "k" kaj nemam next gen konzole jer sve ošlo u kiticu cvijeća.

Bum živel na staroj slavi i Sinekovoj ostavštini.

darkfenix

zato kaj se ne želim više uvlačiti u gaming svijet eto.

Ovo kaj imam još za PS4 odigrati , odigrat ću i stavljam ključ u bravu, aj bok!

darkfenix

Ma niš posebno, jednostavno svemu dođe kraj s godinama. Ne igram više, ponešto zaigram na par sati i onda tjednima ništa i tako opet i nema smisla onda kupovati nove konzole kad ni na staroj ne igram a nije to da nebih imao što jer imam još u planu odigrati neodigrano ali otom potom eto.

Već par godina mi je digitalna zabava blender i av i slikovne obrade i to me sad drži dok mi gaming pao u drugi plan.

To je onda do tebe a ne gaming industrije. Igram se više nego ikada ili barem jednako kao i uvijek…i ne vidim da mi je bolje i zabavnije odjednom se primiti pecanja.

Sterlok Tako je, slazem se. Ja igram vise od 30 godina i ne vidim zasto bi prestao. Dodju periodi u zivotu kad imas druge prioritete i igras puno manje, ali opet igras i kupujes i igre i konzole i sve.

Sterlok bolje i zabavnije odjednom se primiti pecanja.

Sad si me sjetio tog hobija a nisam već odavno, zabavno je to. Na slatkim vodama nisam nikad ali na moru puno puta, pa lov na hobotnice, čekaš, tražiš gdje bi mogle bit, usput istražuješ podvodni svijet, tak sam jednom nečiji lančić bižuteriju našao i ko zna otkad je bio pod morem, to je meni ful zabavno. Podvodna avantura kao da uživo igraš poput VR-a.