• Gaming Vijesti
  • Resident Evil Village se vraća. Pogledajte odraslu Rose s kojom igramo za tjedan dana i besplatno isprobajte demo iz trećeg lica

Čini se zanimljivo, nadam se da će imati dovoljno contenta da opravda kupovinu.

3rd person sam po sebi mi ne znači previše, jedino da vidim koliko bi igra bila drugačija/bolja/lošija kroz takav pristup iako mislim da je 1st person u slučaju settinga RE7 i 8 bio pun pogodat i ne bunim se.

Ne znam jel negdje ranije spomenuto ali osim 3 nova lika za mercenaries, proširuje li se još taj mod sam po sebi? Jer onih 8 mapa iz base igre su skroz ok i to je to, ništa posebno. Vjerojatno bi ih prošao opet sa sva 3 lika ali zbilja očekujem i tu neke promjene i/ili dodatne mape.

I zadnje, Rose scenario se čini zanimljiv, veselim se novim neprijateljima i drugačijem gameplayu kroz dobro poznate lokacije i iskreno se nadam da neće biti prekratko jer to vidim kao glavni selling point.

Demo RE:V i za PS4, odlično! Kupljeno! 😆 😂

Probao demo. Čudno ali sviđa mi se igranje iz oba lica. Da li bi zbog toga igrao 2 puta? hmm vjerujem da ne.

doctorfreak

Kakve su animacije?

Jesu ostale iste pa su za njih napravljeni 3D modeli ili 3rd person ima svoje nove animacije za block, shove itd itd?