Po ovoj, a i po ostalim recenzijama nije apsolutni day 1 naslov i igra koja pomiče granice, al je daleko od bilo kakvog smeća kak sam (smo) očekival(i). Očito sasvim oke igra koju vrijedi odigrat.

I sad me pere dal ju uzet odmah il ne, a znam da ga neću stić igrat.

U svakom slučaju jednom nabavljam, drago mi da ipak nije failalo.

Tuhy Nije fail, u svakom slučaju super za ubijanje vremena i casual igranje. Vjerujem da vrijedi isprobati i multiplayer. 😃

Uspjela si me namamiti ovog recenzijom 😀 očekivao sam nešto slično, usprkos uobičajenom pljuvanju po naslovima prije njihovog samog izlaska. Co-op me čak najviše privlači.

Opasno visoka ocjena 🙂

Mislim da me u ovom trenutku ništa ne može namamit da ovo igram, jednostavno mi se koncept ne sviđa.

NeithRedhat A jednostavno sve dalje idu od prvog koncepta Batmena sa Ps3 generacije, ne volim taj smjer i open-world toliko, a ovo je na prvu meni slabije nego sve 3 igre te trilogije. Tak da, hard pass.

foggy Kužim, sve mi je jasno, ja sam ovome pristupila bez nekih prethodnih usporedbi, igra sama po sebi je okej, ali nije za svačiji ukus, to je sigurno 😃

Gledajuci nekoliko video recenzija igra je gora od prosjeka ma koliko god ti se ovo svidilo mi tu pricamo o ocjeni 85 to je na granici cuda od igre.

Onda jos kad pogledan da Plague Tale dobije 80 a igri su svi nahvalili da nije remek dijelo ali je odlicna.

85 nema apsolutno nikakvog jebenog smisla ali dobro

master_x bas to htjedoh reci, vecinom su popljuvali igru, prosjek ocjena 5/10, ali ovdje je 8.5/10, prakticki masterpiece