Ajoj, ne izgleda dobro Silent Hill 2. Problem je što glavni lik izgleda kao George iz Broken Sworda, a ne James iz Silent Hilla.

Plus sve je dosta ukočeno, ali ono najgore, iz aviona se vidi da igru radi zapadni dev, a ne japanski. Baš zbog tog zadnjeg kronično nedostaje potrebne japanske morbidnosti i tihe jeze koja je bila pečat tih prvih nekoliko nastavaka.

weky

To sam prvo primjetio, to što se tiče lica. :/

Mislim, trailer ko trailer je sasvim oke, al nema tu onu bolesnu jezu koja je pratila Silent Hill igre.

Nisam ja sad neki jebeni fan serijala, odigro sam jedinicu, trojku i Room i užival sam, al te igre (pogotovo mi trojka ostala u sjećanju, još sam i original imal) su bile baš jebački morbidne i bolesne.

Ovo je onak, kamilica… neki lagani triler sa blagim nadnaravnim elementima. Samo prvi dojam, jel, možda ispadne i čista bolesna perverzija.

Edit: Ha-Ha-Hah, praktički iste izraze upotrijebili 😄

Sličan vibe kao The Medium, samo nasreću ipak interesantnije. Kao što ekipa kaže, vidi se da je zapadni dev, ali ima potencijala bit solidno. Sumnjam da će se jako približiti kvaliteti originala, doduše.

Za bilo koje nove igrače svakako je bolje da prvo odigraju original nego krenu u serijal preko remakea.

weky Problem je što glavni lik izgleda kao George iz Broken Sworda, a ne James iz Silent Hilla.

Znači @Flipper piše recu :-D

Pitanje za miljun eura,zašto su se odlučili baš za remake drugog djela a ne orginala?

A nije da je ovo prvi puta da istočnoeuropski studio radi na igri.

master_x drugi slovi kao najbolji i najpopularniji među fanovima i odvojena je priča od ostalih. Iako bi također volio vidjeti prije remake jedinice. Slazem se sa wekyem james izgleda cudno.

Sve je ok dok im me padne na pamet raditi kojekakve remakeove MGS-a. Ovo mi djeluje dosta vjerno originalu, scene iz gameplayja djeluju jako dobro, čak odlično. Nadam se dostojnom remakeu.

Na temelju trailera početni dojam je pozitivan. Iako remake ne radi japanski studio, meni se i dalje sviđa atmosfera i neke scene mi se čine dosta vjerne originalu. Treba pričekati finalni proizvod i donijeti odluku.

Ako se ne varam to je onaj dio gdje tražiš ženu Mariju pa nađeš onu drugu žensku (koja je bolja dost 😃 ) a na kraju se je glavni boss Marija jel?

Ako moram birat, birao bih remake prvo jedinice, pa 3., The Room, pa na kraju tek ovaj drugi dio.

Ne znam da li je do igre ili do činjenice da sam imao igru na 3 cd-a pa kad uletiš u drugi dio grada koji je na drugom cd-u zašteka plejka pa moraš ubacit novi cd i restartat. Ah, well, nekad je bilo bolje neg danas 🙄

80 eura, fino za istu igru u boljoj rezoluciji. Ignorirati dok je ne budu poklanjali.

Kikiller Ako se ne varam to je onaj dio gdje tražiš ženu Mariju pa nađeš onu drugu žensku (koja je bolja dost 😃 ) a na kraju se je glavni boss Marija jel?

Da, i ona se isto zove Marija! 😱

Čekamo Resi 4 danas

SH2 želim opet odigrati, pogotovo sad kad će bit remake. Zastarile su one stare mehanike, šta god pričali. Može se odigrati i original, naravno, uvijek se lijepo vratiti 20 godina unazad, ali treba i ovakvih remakeova. Sretniji bih možda bio s prvim dijelom, ali Silent Hill je Silent Hill, ma koliko mi šutjeli o tome. 🙂

ikral Ma napraviti će ko i sa resijem. prvo izabaciti jedan remake da vidi kako ce proci kod
            publike i onda ce ih samo poceti stancati. zato je i izasao novi crash i jos jedan trenutno u izradi.
            Ali neka SH je zasluzio remake, to ide preorder odma jer svi su ludi za Mary. 😃