milicevic87 Most wanted je zadnji nfs u kojem sam baš uživao. Ove neke koje smo dobivali na ps plus, nisu vrijedni prostora na ssd-u. EA pojma nema u kojem bi smjeru trebali voditi serijal, na koju publiku da cilja. Ili sam ja jednostavno prerastao nfs, neznam.
Sterlok Ha ha pukli su totalno. Ajd barem privlače pažnju ak niš drugo, ali ovo više nema veze sa sa mozgom 🤣
Fico Meni je ovo odlično. Tko želi osjećaj starog NFS-a, ima Forzu Horizon. Tko želi simulaciju, ima Grana Padano. NFS se mora nekako istaknuti i grafički stil je super način za to ostvariti.
Nexus Fico Tko želi simulaciju, ima Grana Padano. NFS se mora nekako istaknuti i grafički stil je super način za to ostvariti. To je super kada je developer "all-in" i gura jedan stil. Ovo je realno za povratit i ne izgleda lijepo niti ugodno za oči. Stil ne bi trebao biti distrakcija, a u slučaju ovog NFS-a on je distrakcija. Da su baš bili hrabri i htjeli se istaknuti, onda bi gurali npr. cel shade stil kao iz Borderlandsa. Ovako je samo…odvratno. Drago mi je što se može isključiti, jer su i oni shvatili da je realno distrakcija i gimmick.
Arcer Rekao bih kako će se ovo svidjeti određenoj publici, možda onima koji ni nisu imali u planu igrati.
led_zeppelin Od “modernijih” naslova underground 1,2, most wanted ( prvi ) i jos ajde carbon. Sve između i nakon truba.