Nije li ovaj batomir malo dosadan? Npr kao sraćka(proljev).
Igra se brodoloma na tavanu.
Nije li ovaj batomir malo dosadan? Npr kao sraćka(proljev).
Igra se brodoloma na tavanu.
Ko ovog čovjeka više itko shvata ozbiljno?
Imao je svoje zlatne momente po kojima će ostati posebno upamćen, ali ovo što u posljednjih par godina servira Gaming svijetu je čisti prosjek.
Za Kojimu i slične šarlatane:
Dio od 4:52 na dalje
Raziel Frajer zivi na slavi mgs serijala, nakon toga nije jednu postenu igru izbacio. Ne znam uopce tko ga opcenito smatra nekakvim velikim gaming genijem.
S obzirom da se Death Stranding prodavao vrlo dobro, a pritom je predstavljao eksperiment u AAA igrama, rekao bih da je itekako relevantan, samo što mnogi ne žele priznati da je Death Stranding bio većinom jako pozitivno prihvaćen i od strane kritike i od strane igrača, samo zato što im se nije svidio.
Da je pomalo smara sa ovim "tizovanjem"…smara.
Ali ako ce igra biti ista nalik Death Stranding-u, ja sam skroz za.
Meni licno jedno od boljih iskustava u poslednje vreme, pogotovo od strane AAA produkcije.
DS nisam igrao a volim tu igru, kako to?
Popratio sam nešto na YT i nije mi bilo loše to za gledat a igrat ne znam kakav je osjećaj, morat ću da je isprobam.
Nekima je to dosadnjikava igra što je ok mišljenje s dužnim poštovanjem ali ne marim puno za njega odnosno ono kaj i sam isprobam, mogu potvrdit i reći: upravu su ljudi ili reći samo: pa kaj je vama, igra je čist ok.
Trailer za tu igru me privukao i htio je kupit onda kada izađe ali eto nisam iz uvijek istih razloga, dođe nešto u međuvremenu primamljivije i tako DS ode u drugi plan. Zbog kakvog takvog plana da i DS zaigram otuda valjda i simpatije za tu igru. Dakako Kojima je postao slavan nakon prvih MGS-ova. Mnogi žive na staroj slavi pa šta?
Složiti ću se s Fićom.
Ja osobno na kraju nisam bio zadovoljan Death Strandingom jer sam smatrao da je tu bilo previše neiskorištenog potencijala i ne podnosim repetativnost.
S druge strane igra je imala predobrih trenutaka i probala je nešto drugačije.
Poserem se na Kojimine tvitove ali što se njegovih igara tiče samo neka radi.
Nadam se da je rijec o Death Stranding 2. Uzivao sam u igri. Atmosfera, glazba, glumci i prica odlicni.
Nadam se da nije riječ o Death Stranding 2. Uživao sam u dijelovima igre. Atmosfera, glazba, glumci i priča odlični.
Sama igrivost igre gotovo da ne postoji, tj. toliko je razvodnjena da je to totalno dosadno.
I što je najvažnije, pa daj Kojima ostavi to na miru, završio si priču tamo, neki su umrli neki su preživjeli, ostavi to tako, nemoj sad dodavat gluposti u novi nastavak samo da još malo para okreneš. Nema smisla, nemoj bit Konami.
Nije gotovo , hocemo jos pakete dostavljat dok gađamo beštije sa granatama napravljenih od fekalija glavnog lika. Tko to ne zna cijeniti ne zna sto je istinska inovativnost.
bosscorelli Ma vec u MGS4 smo vidjeli nebuloze a DS je kralj toga. Jos je MGS5 i dobar, barem je gameplay odlican. Stovise, kupio sam ga neki dan fizicku verziju za koljeksn.
ikral Hej, ako se eksplozivi i barut mogu raditi od pticjeg govna mogu i granate od ljudskog pls no weapon shame
Raziel Imao je svoje zlatne momente po kojima će ostati posebno upamćen, ali ovo što u posljednjih par godina servira Gaming svijetu je čisti prosjek.
tebi je death stranding prosjek? To što je lik malo udaren u glavu po pitanje nekih stvari ne znači da lik nije vizijonar i umjetnik. Mislim halo prolaze govna kao NFL kopy pasta svake godine, prodaju se i XYZ brojkama. Death Stranding ima dobru priču i jebenu atmosferu sa fantastičnim voice actingom i vrlo dobrim gameplayom koji istina nije za svakoga. Ali to ne znači da je igra loša. To što je lik lud, to je normalno. Frajer je umjetnik. Moj pokojni otac je bio slikar i kipar. Lud ko šiba bajo moj.
Malo je glupo Death Stranding zvati prosječnim walking simulatorom, a s druge strane Stray nahvaliti do nebesa i nazad a zapravo je u suštini cat walking simulator.
Death stranding mozda ima pricu, ali ju predosadni gameplay ubija.
Volio bih odigrati DS ali trenutno više uživam u AC Odissey. Znam, znam, ali ono, mozak na pašu i chill.