Da pogodim, cijena će biti 80€ 😆

Zbilja još jedan potreban remake/remaster, ipak je to sad već stara igra i treba se pripremiti za remake/remaster Forbidden Westa nagodinu.

Ne može tu igru niti remake spasit od dosade koju pruža. A da ne govorimo da nitko živ ovo ne traži ni treba.

Treba kapitalizirati na seriji koja skoro dolazi.

Pa ovo je urnebes što planiraju (ako je istina), još su igru besplatno dijelili tijekom korone, da ne spominjemo kako je dobila i PS5 patch. Valjda treba zahvaliti ekipi koja je kupovala TLOU remake day one što je sada nova normala recikliranje igara u nedogled. Što je sljedeće, GOW remake poslije GOW Ragnaroka?

Neka se uvate igrara sa ps3 ako već zelu

Resistence trilogiju

Killzone trilogiju itd

A ne igre sa ps4

Po meni remake samo u obzir dolazi kod stvarno arhaičnih igara gdje su nam ostale u lijepom sjećanju, ali je ili kamera bila užasna ili jednostavno danas kad bi igrali morali bi kroz ružičaste naočale.

Dakle PS1/N64 gen.

Neki su naravno svetinja, to ne diraj, ali evo recimo Syphon Filter bi bio sjajan kandidat.
      Također Vagrant Story, Blood Omen, Tenchu, Tomb Raider, Driver, Dino Crisis…

To su neke igre kojih se rado sjećamo, ali ne bih imao ništa protiv remakea. Ako ništa uvijek ostaje original.

Nezz, ja bi radio remake GT7.

Tze je već napisao svoj post. Prebačen je u topic o HZD.

Kaj sam ja sad ovdje, novi Emilijo?

Ja kojem je Horizon špric svrš serijal ne vidim svrhu ovog.

I teško da bi kupil.

Torgue Kriste, daj nek Jak & Daxter i Sly Cooper konačno dostojanstveno umru.

Logičan slijed, prvo origigi zatim remaster za sljedeću gen. konzola i kad već rade remaster najbolje da odmah rade i remake. Kak ide ona poslovica: što možeš danas ne ostavljaj za sutra. 😆

Baš pretjeruju s tim Remaster igrama!