Izgledaju kao da opet neće osvojiti prvenstvo i da će Dinamo biti prvi
Pogledajte kako izgledaju Hajdukovi igrači u FIFA-i 23
Imam filing kao da na Fifi radi 10 ljudi,koliko mozes biti lin i nezainteresiran da ima 10 godina radis copypaste igre i igraci ti ovako izgledaju.Koliko opce ima zaposleni u studiju koji izbaciva FIFU? I zasto su oni opce placeni?
Ma u redu, ajde Hajduk i Dinamo, ali kako izgledaju hrv reprezentativci nakon 12 godina je smiješno. Čak i oni koji imaju sken (a svi bi trebali imati) izgledaju očajno.
izgledaju kao b-lista negativaca koje slučajno pokosiš kad igraš fpsove
Loki Mene zanima sta ta ekipa radi u studiju,gameplay promjene su minimalne a nije ni da rade na popravljanju/nadogradivanju mode-ova u igri. Daj kvalitetnoj ekipi da napravi lica i imat ces ih za sljedeci 10 godina a ne sramotit se ovako,sta je tragicno i masu igraca iz lige 5ice izgleda neprepoznatljivo.
Meni izgledaju ko njihova polubraća s tim da su im očevi ili majke mongolci.
TITANXIS kaze se mongoloidi
escoban Izgleda kao Green Lantern film. Preloše
- Uređivano
Baš su debili…a nemoguće koliko se nakesaju love od pointsa da to ne mogu napravit bolje.
Znači gledam neki dan neki streamer je već napravio Full meta ekipu i navodno potrošio 13000 eura hehe
eraserhead Nisu oni debili,debili smo svi mi
Ja se ove godine (bar zasad) suzdržavam.
Vidit ćemo koliko će to trajati
boja1964 Da ali vecinu imas od prije i imas programe koji po slici naprave izgled,daj nekom teamu da samo dorade taj izgled i imat ces brzo dobre rezultate koji ce ti ostati za sljedece naslove.Ode se samo radi o linoci devova kojih zaboli k za igrom jer nemaju konkurencije i ljudi bi kupili govno ali doslovno.Na switch godinama izbacivaju nove fife na kojima i pise da nema nikakvi promjena u gameplayu