• Gaming Vijesti
  • Bio je tehnički krš i ismijavali smo ga, ali danas je premašio 20 milijuna prodanih kopija

Daleko najveći problem Cyberpunka bio je lažni marketing. Nešto što se mora kritizirati i što je obilježilo ne samo izlazak, već i daljnju podršku za igru.

Međutim, igra ima predivno dizajniran svijet, prepun detalja i zanimljivih likova. Priča je kraća od očekivane, ali kvalitetno napisana, dok su sidequestovi standardne CDPR kvalitete te u nekim situacijama dodaju nešto novog u svoju formulu isprepletanjem s glavnom radnjom. Gameplay je zabavan i pun većinom dobro dizajniranih borbi i sve to na kraju, nakon puno rada na tehničkoj strani, čini jednu vrlo kvalitetnu igru nakon koje će, nadam se, ipak malo više naučiti o vođenju projekata kako bi ostvarili ciljeve i osigurali kvalitetu kakva se očekuje od CDPR-a.

Jedina njihova greška je izdavanje ove igre na starim konzolama. Te verzije su totalni fijasko koje su im uzele previše vremena na krpanje. Također ispali su lažljivci jer jasno da su znali u kojem stanju te verzije izlaze i da je to nepopravljivo.

Sama igra je izvrsna na brzom hardveru. Prodane brojke će vremenom biti i puno veće, ova igra će još dugo biti aktualna.

Sterlok dodao bi jos jednu gresku, a to je nedovrsenost igre i izostanak najavljenih stvari. Igri nedostaje dosta toga, nevezano za tehnicki aspekt na starim konzolama

I dalje je tehnički krš na PS4/XBox One.

Maknuli gotovo sva vozila i ljude iz prometa.

A o tome kako su podmuklo lagali,nekom drugom prilikom.

Prebrzo zaboravljamo i opraštamo.

Baš jučer kupio na akciji na PS Storeu za PS5 i uspio sam igrati jedno pol sata. S obzirom da sma tek na prologu teško mi je bilo što govoriti o kvaliteti igre no grafički izgleda jako lijepo.

Cyberpunk je zapravo jedna od najboljih igara ikad (današnja verzija), ali nažalost uvijek će imati tu mrlju zbog release-a. S pravom naravno.

Iako nisam igrao jos, zar nije igra i dalje tehnicki krs?

biver na konzolama prosle generacije da, odustali su od te verzije. Na konzolama trenutne generacije je puno bolje, na PCu je bilo ok od samog starta, a sada je to skoro kompletan proizvod.

I mozes zanemariti @weky upade, jer nije vidio igru dalje od YouTubea i samo trazi paznju decec. A kamoli da je igrao na PCu day one i sada.

Da budem relevantan:

i dok je bio tehnički krš i dok smo ga ismijavali, opet je zgrto nevjerovatne milione

chono Imam priliku odigrat na PC-u, ohladilo me dosta kad sam citao da je grad mrtav i da nema prometa i to i onda se samo pop up-aju auti i to. I da se murja prilikom potjera stvori samo iza tebe i tako pa nisam igrao.

biver dosta toga je popravljeno ili ce biti uskoro po najavama. Promet je dobio fixeve, policija djelomicno i jos stizu i potjere.

Medutim, grad ce ti ionako biti samo kulisa za radnju, nesto kao u Mafiji. Nije slicno onome sto imas u GTA. S druge strane prica je top, likovi odlicni i slojeviti i poneki questovi imaju dasak genijalnosti iz Witchera 3. Bolje od toga neces pronaci na trzistu