Miro Nije sony uspio scuvati naslove od leakanja nego niko od srama nije tija napisati sto nam sony daje za 10 misec
Nightyx Meni top, nemam nijednu igru, a hot wheels sam cak kontao i kupiti na popustu, pa eto, dobro da nisam 😃
doctorfreak Zašto popis nije atraktivan? Pa hot wheels je tek zadnjih mjeseci bio jednom ili dvaput ispod 200kn…zbilja su dugo držali visoku cijenu.. Zbilja je ok…bilo je i puno gorih 😃
Tuhy Gledam baš videe. Hot Wheels me vuče na Trackmaniu, a Injustice brutalno na MK11 (nije da je isti developer, jel 😄) . Isprobat ću oboje
doctorfreak Tuhy Tuhy nemoj me hebat da nisi igrao injustice 2???? wooot? Obavezno…znam da obožavaš mk…a ovo je u biti ista igra sa superherojima.. I odlična je..i dalje su tu super potezi i fini kostimi 😃
StarFox_N Tko god nije odigrao Injustice 2 velika preporuka. Vrhunska igra. Ja koji inače nisam neki fan žanra sam uživao. Stvarno prezabavno i zarazno. Vrhunski gameplay i vizuali.
crowizard Injustice 2 obavezno ide jer mi je jedinica bila jebena. Hot wheels ce takoder ici, cini se dobra arkada bas ko Trackmania.
master_x Hot Wheels ima polovicu igre u dodatnim plaćenim DLC-ovima.Navlakuša.Injustice 2 isprobao na Gejmpasu i ne odgovara mi to drveno kretanje likova.
doctorfreak master_x Da bi stvar bila gora i injustice je obična verzija, naravno da nisu dali legendary edition 😃