• Gaming Diskusije
  • Jeste li spremni odreći se privatnosti da biste ugodno igrali online bez varalica?

FFA je promijenio naslov Jeste li spremni odreći se privatnosti da biste ugodno igrali online bez varalica?.

Mislio sam igat ozbiljnije OW2 bar do WZ2, ali iskreno sve ovo sto sam procitao danas na tu temu mi je jako pretjerano…

Giphy - Im Out Shark Tank GIF by ABC Network

U chatu je obično priča o samoj igri, zajebancija i neki nebitni small talk. Nikakve informacije koje bi se mogle iskoristiti za nešto.

Ali ipak me strašno iritira pomisao da netko snima sve što kažem.

Meni je to previše.

Tko je igrao ow par godina zna kako toksično može bit ponekad pogotovo u comp kada ti treba voice, zadnju odvratnost što sam čula jučer je neki lik je prijetio drugom da će mu otkopat mrtvu baku i jel…raditi nešto jer po njegovom nije dovoljno radio dps. A ako nije u chatu, blizzard nemože ništa.

Osobno nemam ništa protiv, mislim da već i imaju broj moba jer mi je trebalo za wow za autorizaciju logina.

Ne vidim ništa pretjerano kontroverzno, osim da će retardi dva put razmislit da pljuju retardacije iz proreza ispod nosa bez da razmišljaju čiji će broj telefona dat kad se sljedeći put žele ulogirat u igru.

Ljudi su stoka i to se nikada neće promijeniti niti će se moći riješiti.

Najefikasnije rješenje je instant mute kad naletiš na debile.

Završiš meč i svatko svojim putem.

recimo ako se nađete u nekom lobiju gdje se mozete zajebavati sa ekipom tko brani onom random šupku koji se nije uklopio da nekoga reporta i tako pokrene snimanje gdje bi teoretski čak i zajebancija mogla biti kad se prebaci u tekstualni oblik za dobit bananu.

npr. ako se dvoje ljudi "zabavlja" i cura kaze na senzualan način:"joj nemoj baš si zločest", ako to pretvoriš u čisti tekstulni zapis i pročitaš na sudu ispast ce da tip seksualno zlostavlja zensku. Jednostavno ima toliko rupa u tom njihovom sistemu koji će opet šupci iskoristit da sjebu iskustvo nekome drugome. Plus sama pomisao da te netko bilo kad moze reportati i pokrenut snimanje moglo bi ljudima izazivati paranoje samo tako.

Blokiraš igri pristup mikrofonu i pričaš preko Discorda? Ionako nisam dugo vidio neku igru da ima actually dobar voice chat - barem ne koji može po performansama i kvaliteti parirati dedicated aplikacijama za chat. Za mobilni broj što je tu je, ne volim tako što davati pogotovo jer će takva baza kad tad procuriti.

igram online samo ako imam ekipu, te kako svakim danom sve manje imamo zajednickih interesa to se lagano raspada, a ja gubim interes da nadjem nove ljude za online igre xD

prayer barem da mi neka dobra pička hakira broj telefona pa da mi pošalje nude pics.

ovaj komentar je napisao @Tzereen

14 dana kasnije

Sto se mobitela tice ako nekog smeta kupi si karticu samo za autentifikacije i to je to. Sto se prisluskivanja tice to je povreda privatnosti, medjutim ako zelis igrat moras se s time sloziti i sve ti je napisano. Ko se ne slozi ne igra i to je to. Da podrzavam, ne.

biver Za igranje Overwatcha 2 potrebna je aktivna mjesečna pretplata kod nekog mobilnog operatera.

Fico a onda koga smeta ne igra i to je to, nema drugog rjesenja.

Privatnosti smo se odrekli onog trenutka kad smo nabavili prvo računalo spojeno na internet i mobitel.

Picek

Ja mislim da smo se odrekli privatnosti kada je društvo normaliziralo dnevno slikanje doručka, ručka, večere i odlučilo da je to prihvatljiva i hvale vrijedna aktivnost za postanje na internet.

Snimanje voice chata i slično ja najmanji problem za privatnost osobe kada ljudi većinom djele puno intimnije stvari tipa svoju djecu, kuću, vozila itd sa potpunim strancima na internetu.

Podržavam only fags.

Zašto bi se uopce skrivao?

Ako nisi na interpolovoj stranici pod traženim osobama i nisi neki bolesnik koji u igrama stalka djecu ne vidim gdje je problem privatnosti.

Zaboga ja igram igru…i zašto bi se predstavljao kao netko drugi? Podržavam za sve online igre.

Naplatiš igru ljepo 60-80 eura, a varalicama bannaš i account i svaki komad hardvera koji im je u kompjuteru.

Pa nek kupuju svaki put kompletno novi komp i igru.

I zakonom zabranit F2P igre.

Mislim da davanje broja na ovaj način i nije neko odricanje privatnosti. Nije da sam im sad dao prisup PS kameri da me gledaju dok igram.

Blizzard 2018: "Do you guys not have phones?"
          Blizzard 2022: "Do you guys not have phone contracts?"