Silent Hill u epizodama? Koja glupost… Tako fino da nam naplate svaku zasebno, još malo GaaS-a… Užas.

Isto onda kao u slučaju RE: R1, R2; LiS-a; TWD-a.

Čekaš ono kad izađu sve ep u jednom proizvodu i tad kupiš.

Da, totalna glupost.

TITANXIS Isto onda kao u slučaju RE: R1, R2

Nije li samo R2 bila epizodna? R1 je podijeljena na epizode, ali mislim da su sve došle uz igru,

Torgue

Sjećam se samo da su malo pomalo izlazile epizode na PS storeu za R2 a sad za R1 sad i ja nisam siguran i to me iznerviralo pa sam čekao da izađe sve za PC pa sam se iz revolta bacio na piratstvo i za R1 i R2 a Capcom na žalost nije zaradio na meni 😥 .

Samo da pitam, RE: R1? Zašto ljudi koriste skraćenice 🙂 ResidentEvil: Revelations 1? To je bilo epizodno? R1 kao gumb, R2 isto? Skraćenice treba zabranit, pogotovo za igre jer ima 10 naslova koji pašu na nečiju skraćenicu, pogotovo meni koji sam previše toga igrao.

foggy

Kad pišeš zasebno R1 onda možeš pomislit na tipku a kad prije toga stoji RE i dvotočka eeee to je druga priča. To su vrlo poznati serijali igara poput RE (Resident Evil) i dobro poznati svima ovdje tako da se u potpunosti čitav naslov može skratit.

foggy Slažem se. A i mislim da se za Revelations koristi skraćenica Rev.