• Gaming Vijesti
  • Modern Warfare 2 beta na PC-ju već je prepuna varalica, Infinity Ward obećao je suočiti se s njima

A šta sam ja pisao prije dva dana. Stoka koja uništava drugima igru.

Nikada nisam i nikada neću shvatiti ekipu koja koristi ta sranja u online igrama.

Glavni razlog zasto iskljucivo igram SP

Glavni razlog zašto više ne igram FPS na PC-u.

Trebali bi omogućiti cross play samo s igračima box-ps.

Nisam igrao CoD na PC-u. znam da ima problema s varalicama, ali nisam igrao na PC-u još od dana Promoda. Međutim, igrao sam jako puno drugih online igara na PC-u, što pucačina, što nepucačina. Nikada nisam imao problema zbog ljudi koji varaju. Naišao na jako rijetke i to u Siegeu. Sve se lako riješavalo prijavom i dobivali bi se natrag bodovi. Ovo je problem Call of Dutyja i kulture dijela njegove ogromne zajednice, a ne platforme.

Fico Slažem se. Da je na konzoli lako koristiti cheatove kao na PC-u bila bi ista stvar.

Čak je jedno vrijeme Siege na konzolama bio preplavljen varalicama.

Skužili su kako se radi neki hack i masa ljudi je to koristila.

StarFox_N Siege ima baš "posebnu" zajednicu. Jako su toksični i stvarno se najviše isplati igrati bar s još jednom osobom jer su nerijetki slučajevi gdje ekipa namjerno provocira team kill da bi te izbacilo s meča.

To je nažalost tako kod toliko popularnih igara. GTA Online isto ima problem sa zajednicom. Kod manjih igara je priča skroz drukčija. Igram Hell Let Loose, koji ni približno igrača koliko ima jedan Siege, a kamoli Call of Duty, i nikad nisam imao problema s varalicama. O zajednici da ne govorim. Najpristojniji i najpristupačniji ljudi koje sam ikada upoznao online.

Jednostavno u jednom trenutku treba priznati da varanje prestaje biti problem tehnologije i postaje problem ljudi.

Ja nisam ni u MW2019 imal problema s varalicama. Na 6v6 playlistama mžda jedan u 3 godine igranja.

Kad izađe Warzone 2.0 svi će se tam preselit i mir bude na 6v6.

Bilo je samo pitanje vremena… Nadam se da ce to efikasno rijesiti.

turns crossplay off before playing - what cheaters ?