Rockstar amateri, ovako se dize lova 🤣

Ovo ce biti najbolja svemirska simulacija ikad ! ili najteži flop gaming industrije ! nema sredine.

fascinantno mi je koliko ekipa daje i dalje pare.

U 10 godina nismo vidjeli gotovo ništa, to sad već je flop.

buz kako nisi vidio nista? Ti nisi platio 100 eura za svoj brod i skakanje po njemu? 😳

Zato nas vanzemaljci ne posjećuju, misle da smo neinteligentna vrsta kad vide da ima ljudi koji su dali pare ovim prevarantima i još uvijek im daju.

Tko god uzme malo vremena i prouči igru na Youtubeu i kakav community postoji neće srat po ovom projektu.

Istina, updateovi su rijetki, ali su apsolutno masivni i svaki dovodi igru na novu razinu.

Nemojte zaboravit da je ovo trebao bit simulator leta u svemiru, a sada je nešto najveće kaj smo vidli u industriji.

Nemrete mi igrat Destiny, Division ili slične live service igre i onda srat po Star Citizenu koji sa svakim patchem ostavlja i ostale igre i prethodni patch u prašini.

wooddiebone ne trudi se, vec sam vodio ovu raspravu, pokusavajuci objasniti da ovaj projekt nije za gamere tipa ovog foruma, vec za fanatike koji ce ovo vrlo vjerojatno igrati cijeli zivot i koji vec igraju i sudjeluju u razvoju.

Mislim da će tamo negdje 2025. ići kolektivna tužba i da će vrlo brzo nakon toga Chris Roberts završiti u zatvoru.

weky pises iz guze, prouci malo community, pa davaj projekcije

Sere se i po Elite Dangerous-u pa je meni fantastican.

Iako to ja neću nikad igrati volio bih da ispune obećano radi ljudi koji to jedva ćekaju i to što prije….