Commencing operation Snake Eater.
Metal Gear Solid 3: Snake Eater – James Bond na Kojimin način
Eh, nostalgija... Po meni najbolja igra u serijalu. Sjećam se kao jučerašnjeg dana tog kasnog studenog 2004. kad sam u jednom komadu odigrao zadnjih 5,6 sati igre. Bilo je oko pola 6 ujutro i starci su već lagano ustajali za posao, sjećam se njihovih wtf pogleda kad su me zatekli budnog, na ekranu se rolaju creditsi uz 'Way to fall', a meni knedla u grlu. :')
Subsistence nikad nisam odigrao, ali planiram uskoro zaigrati HD remaster koji je baziran na Subsistence verziji, baš me zanima koliko drukčija kamera utječe na doživljaj igre.
Odličan tekst.
Jeli u tom nastavku ono kad moras ubit nekog snipera u sumi?
Da. Valjda najbolja snajperska bitka u gamingu
Nemam rijeci..Nesto najimpresivnije sta sam vidio posebno AI.. a to sam vidio kod Nenada u vrijeme kad je next gen vec pokucao na vrata i kuci sam otisao tuzan sa mislima kako su danasnje igre bez duse i poluprazne
Bas to.
Zakon je detalj pomaknes sat na konzoli za određeno vrijeme i snajperist umre od starosti.
Tracking izmedju vise otvorenih podrucja pomocu thermala, koristenje directional mic ili classic snajper fight. Kako god hoces.
Vrhunska boss borba.
Genijalno štivo, užitak za čitati.
Hvala lijepa svima, sorry što bumpam thread, ali samo da se zahvalim na lijepim riječima :-).
Odlican tekst. E da nikad necu zaboravit tri slike iz ovog clanka jer sam ih prvi put vidio u MGS3 premijeri GamePlay casopisa.
Ljeto 2003 ako se ne varam, tad smo informacije dobivali na kapaljku pa se svaka slika iz casopisa duboko urezala u pamcenje.
Iako su kontrole u MGSV dosta duboke, one iz MGS3/4 su ipak klasu iznad. Pogotovo u CQC segmentu.
MGS2 s druge strane nije imao CQC, pa s odmakom vremena pomislis kao su kontrole "jednostavne".
Onda zaigras MGS2 misije i shvatis kako si u krivu.
Metal Gear Solid 3: Snake Eater – James Bond na Kojimin način
Commencing operation Snake Eater.
Najbolji MGS,fantastična prica,briljantne sekvence…
Odličan tekst, baš budi nostalgiju i želju da se ponovno odigra po meni najbolji MGS. Ja sam inače odigrao igru odmah kad je izašla i nikad nisam odigrao Subsistence pa pamtim jedino ovu kvaziizometrijsku perspektivu.
Odličan tekst i doza nostalgije.
Prisjetio si me što je sve bilo moguće raditi i koju dubinu je imao gameplay.
Igra je i dan danas kompleksnija nego većina novih naslova.
Mislim da nikada neću znati odgovor na pitanje koja igra mi je najbolja koju sam ikada odigrao ali Snake Eater je tu u samom vrhu.
Top 5 igri ikad bez jebemti.
Solide, miša ti ljubim, lepo sjećanje si donesao
Kakve su to igretine bile, evo naježio sam se.
jedna od najboljih igara ikada
- Uređivano
Svaka čast na retrospektivi.
Odigrao sam igru ja mislim u svim verzijama nekoliko puta. Prvo na PS2, pa Subsistance, HD remaster na Xbox 360 pa na PS3. Fali mi 3DS.
Volio bih ga na PS5 jer je definitivno među najboljim igrama ikada. Kolko sam vremena znao provodit samo na relaciji one špilje i Krasnogorja igrajući se sa neprijateljima i isprobavajući razne mehanike i onda kad dođem do kraja opet nazad dok se respawnaju neprijatelji.
E da mi je danas to vrijeme i volja za igranjem.
F