• Gaming Vijesti
  • Popularni Youtuber se pratvarao da je insajder. Slučajno se izdao i sad je gotov

Baš sam to pratio, Ha-Ha-Ha. Kako se lik zezno, to nisu istine.

A mislim realno se nije pretvarao.

Zapravo je bio…

Giphy - The Man Reaction GIF by ION Mystery

pravi insider

A sta imaju oni od tog leakanja i zasto bi te informacije mene zanimale? Jedini slucaj mi pada na pamet kod npr. razotkrivanja prijevara vezanih uz false advertising i to. Stvarno ne vidim razlog i svrhu u recimo objavljivanju i jos vise u gledanju sadrzaja vezanog uz razvoj neke igre, mehaniku, slike ili video-e. Ti su mi isti ko one seljacine koje kad vide hitnu ili vatrogasce izadju na cestu pa satima gledaju sta se dogadja i drame i komentiraju.

Dečki,

imam inside info da će nakon GTA6, uslijediti GTA7, ali se ne zna točno baš datum izlaska. Najvjerojatnije će biti opet jedan poznati grad u igri, iako zapravo ne mora nužno. Bit će sigurno inspiriran nekim američkim gradom. Vjerojatno će sadržajno biti sličan GTA6, iako, opet napominjem, ne mora tako biti. Rockstar će to sve otkriti kada dođe vrijeme za to.

S poštovanjem, vaš pouzdani leaker

yakuza_stinger

pa kaj si baš moral to likat, sad mi više taj serijal neće bit isti, ne volim unaprijed znati stvari.

idem se napit!

yakuza_stinger Nisi promijenio account! I zaboravio si spomenut Kristijana, najboljeg jutubera na ovim prostorima! 😱