Sječam se najave BF1, znači otkinili su i sa trailerom i sa izvedbom iste kasnije, mogu reći, zadnje zlatno doba, ali može se ponoviti sigurno

Meni osobno i ovakav jadni Bf je prohvatljiviji od bilo kojeg CoDa, ali to sam samo ja …

Nadam se da će sljedeći battlefield se vratit korijenima i staroj slavi

Još cu pricekat do kraja godine pa viditi kakav je zadnji nakon svih updatova nisam ga igrao ima više od pola godine

turok99 Ovo je potpuno razumljivo.

Bez obzira na odličan gunplay koji ima COD ja npr. nisam ljubitelj tog MP-a.

Kad je već 2042 zadnji trash onda radije odem nazad na Siege, Overwatch ili Insurgency.

S nadom da ćemo jednoga dana opet vidjeti dobar BF.

StarFox_N Dobar BF nije dovoljno,triba im igra funkcjonirat dayone i imati dovoljno sadrzaja napocetku.BF5 je pravi primjer visoko kvalitetna igra opet je fail radi loseg starta i manjka sadrzaja.

Neznam stvarno kako nakon toliko losi startova jos nisu naucili lekciju…

I moraju se pomirit da nemaju toliko veliku publiku kao COD,ali imaju dovoljno velik fanbase neka se brinu o njima.

Ne može Battlefield bit tolko dobar kolko Call of Duty može bit loš.

That said, upravo Vince Zampella, tvorac Call of Dutya, ima šansu popravit Battlefield sada.

Nikad neće bit konkurent, zapravo nikad nije ni bio, ali mogao bi bito relevantan igrač na MP shooter sceni.

Prvi prioriteti, ne mjenjati TTK svaki drugi patch i maknuti imbecilno pretjerani bullet drop.

wooddiebone U pitanju su samo dva first person shootera, inaće skroz različite igre