• Gaming Vijesti
  • Assassin’s Creed Mirage dobio je prvi trailer! Izlazi dogodine po popularnoj cijeni

Najbolji trailer za AC još od Revelationsa.

Znam da je sitnica, ali jedan detalj mi se toliko vizualno svidio za percepciju igre i pokazuje da takve sitnice dosta znače za dizajn. Ofarbane dimne bombe baš daju egzotičnost i mislim da je jako fora ideja da učini čitavu igru šarenijom i manje dosadnog izgleda. Kažem, znam da je sitnica koja nema ogroman utjecaj niti je nekakva posebna promjena, ali jako fora dizajnerska odluka.

Cijena je ogromno iznenađenje, nisam očekivao tako što pogotovo od Ubisofta!

prayer Jednu stvar se stvarno treba priznati, Ubisoft stavlja jako korektne cijene. Mislim da tek sada kreću prema 70€ za AAA naslove jer su vidjeli da to prolazi ostatku industrije, a popusti budu dosta redoviti i stvarno kvalitetni nakon jako kratkog vremena. Još sada i konzolaši imaju benefit kao i na PC-u koristiti bodove koji se zarade igranjem da se iskoristi kod za dodatne popuste.

Što ne znači da kupujem Mirage. Čekam minimalno da jasno i glasno stanu na kraj s NFT pizdarijama prije nego što im opet dajem novac.

Fico kak i gdi mozemo iskoristit bodove za popust? Nisam znal da i konzolasi napokon to mogu.

Fico Mene iznenađuje više cijena s obzirom na "inflaciju", dok drugi stavljaju cijenu igre do 80€ ovi je još i spuštaju na 50€ i to ne ma bilo koji naslov već na flagship igri koja ide kao topli kruh. Pitam se da li su zbilja mislili na inflaciju u pravom životu pa da sa takvom cijenom povećaju volumen prodaje.

Pa nije ni 50, uzmeš ubisoft + za 15 eura i odigraš za mjesec dana.

Sterlok Treba prvo naći tih 100h gameplaya u mjesec dana 😂

prayer Ovo je trebao biti DLC,pa su od njega napravili cilu igru. Nesto ala Spiderman MM zato je cijena 50eura

Brijem da bu ovo puno kraća igra.

prayer Po nihovim izjavama ovo je DLC od Valhalle pretvoren u “cilu igru”

Tako se i meni čini. Umjesto da naprave remake originala, išli su vjerojatno prvotno planiran DLC za Valhallu pretvoriti u zasebnu igru koja je će biti vjerna look & feelu prvog AC-a i to će još plasirati kao cross-gen igru.

Idući AC smješten u Japanu, bit će nastavak ove dosadašnje formule, vrlo vjerojatno rađen samo za next-gen konzole. I taj će onda koštati 70€.

renda Evo primjer kako sada izgleda.

https://store.ubi.com/eu/game?lang=en-SK&pid=62ea4f8e09372571f2736a71&dwvar_62ea4f8e09372571f2736a71_Platform=ps5&edition=Standard%20Edition&source=detail

Direktno s njihove stranice kupuješ (kod, ako se ne varam) za igru, odabereš platformu i verziju i to je to. Ako nisi ulogiran, gore desno na navigacijskom meniju možeš vidjeti kako piše "Get 20% discount with U 100". Samo prati kaj ti tamo veli.

Napomena, mislim da tako ne možeš ostvariti popust na preordere, samo na izašle igre. No zadnji put kad sam uzimao, moglo se stackati na druge aktualne popuste.

Ubisoft ima dosta agresivan način sa prodajnom politikom. Najčešće su njihove igre jeftinije u startu od konkurencije, vrlo brzo nakon izlaska igre spuštaju cijenu, a vole i dodatno nagraditi svoje korisnike sa skupljanjem bodova igranjem i dodatnim popustima ili ingame itemima za free.

Ali zato za večinu core igara u dogledno vrijeme puštaju i ekapanziju/ekspanzije koje opet naplate…i tako u krug.

Ne znam zašto ali ima dosta ljudi koji pljuju po njima…ali meni je ubisoft u večini slučajeva fer…i sa svakim naslovom se uvijek zabavim i nije mi žao potrošenih novaca.

Pa za početak prodaju igre na svojoj platformi i ne moraju plaćati Steamu 30% provizije