• Gaming Vijesti
  • Na PS Store je procurio opis Assassin’s Creed Miragea. Svidjet će vam se

Ovo bi moglo biti super!! Povratak u staro. Mljac.

I parkour ponovo. Volim parkour. ❤️ Čak sam vidio parkourca neki dan u gradu.

Ovo budem igral !

Ajmo gradite na onome sta je Unity postavio , jebes ova nova sranja . Parkour i stealth moraju bit prioritet !

escoban

Bas planiram da ga odigram u neko skorije vreme.

Kakvi su ti utisci?

Meni se Sindikat bas svidjao.

Centurion Po meni je Unity trebao bit bluprint na koji je trebao Ubisoft samo nadogradivat, Stealth najbolji u serijalu,animacije najbolje u serijalu,parkour fenomenalan , lokacija jedan ogromni grad pun detalja ,graficki i dan danas vrlo impresivno i na momenta cak i bolja grafika nego u novim nastavcima. jako blagi RPG elementi kako treba i bit i bez pretjeranog SF-a kao u novim nastavcima.Igra je releasana sa masu problema i pokupila je hate na pocetku ali sad sve vise ljudi broji Unity u Top3 AC igre . btw.Unity je imao i COOP sta je bilo top.

Da uzmu sve dobre stvari iz Unitya i nadograde ih , borbe malo prerade mozda da budu u stilu Tsushime i uspiju napravit dobar story imali bi perfektan AC.

Jedini ljudi koji na Unity gledaju kao vrhunac serijala su oni s ružičastim naočalama. Hrpetina solidnih ideja i katastrofalno nedovršene implementacije. Od borbe koja doslovno krši vlastita pravila da bi podigla težinu pa do parkoura koji je, iako vizualno impresivan, jednostavno nepraktičan. To se najbolje vidi na kooperativnim misijama. RPG sistem je apsolutno očajan i otključava većinu stvari tek krajem igre. Postoji oko 300 škrinja po gradu, a sporedne misije čine detektivske istrage koje su napravljene preko one stvari. Priča krene solidno i onda samo odluči završiti, a da ne govorim da Francuska revolucija uopće nije iskorištena te stalno miješaju tko su Templari, a tko Assassini. Grafički je igra vrlo lijepa, pogotovo animacije lica, no grad je pun ljudi samo da bude pun ljudi kao prepreka, nema tu neke posebne duše jer jedino na što se nailazi su kriminalci na ulicama koje se tu i tamo ubije i gotovo.