• Gaming Vijesti
  • Novi model PlayStationa 5 je bolji, nakon testiranja smatra popularni tech Youtuber

Zasto da slusam ovog konja i dajem mu medijsku pozornost ako daje netocne informacije i laze samo da bi imao sto vise klikova na videima. Supak

Nisam gledao ovaj video ali sam naletio na par njegovih kao preporuka.

Kad ga vidim da na naslovnoj slici videa složi mutavu facu i izbeči oči kao da ga je primio od iza…

Od muke bih odgrizao komad televizora.

Nije jedini. Očito da moraš složiti facu kao da imaš posebne potrebe da bi skupiš preglede.

StarFox_N Dokazano je da YouTubeov algoritam preferira takve naslovne. Zbog toga ih stalno i vidiš jer je to jedan od efikasnijih načina za probiti se do publike. Iza te naslovne može stajati jako loš ili beskoristan video, a može biti i kvalitetan sadržaj. U izradu videa ulazi više truda nego što mnogi mogu zamisliti, a to još više vrijedi za onaj koji ima kvalitetan sadržaj. Nekako se mora iskoristiti sustav da bi se isplatio taj trud. Ako stalno ulažeš vrijeme i možda čak novac za nešto što dobije po par tisuća pogleda, a znaš da jedna naslovna može udeseterostručiti gledanost, onda se okrećeš onom sistemu po kojem YouTube radi. Taj sistem je, da se razumijemo, užasan i Google svakim danom sve više ubija kreativnu slobodu YouTubera, ali je sistem koji postoji i kada je iza njega doslovni algoritam, teško je boriti se samim kontriranjem, već se mora iskoristiti samog protiv sebe.

Razumijem. I mislio sam da je tako nešto otprilike s obzirom da svaki drugi video ima takvu naslovnu sliku ali ne mogu si pomoći.

Mene to iritira i zbog toga ću video prije preskočiti nego ga pogledati.

Ali ja nisam većina pa nije ni bitno.

Ali je zato skupil zavidnu brojku pretplatnika od kojih ga redovito možda prati nekih od min. 100-tinjak do par tisuća, možda sam i pretjerao. Najlakše se pretplatiti na nečiji kanal jer kao roboti gledatelji na kraju videa poslušaju YT-era: pretplatite se na moj ili naš kanal i šta gledatelj učini, klikne na pretplatu još i zvonce pritisne i eto ga na. Osobno mi taj Evans nije zanimljiv i ne gleda mi se tak nešto niti minute.

TITANXIS frajer ima skoro 5 i pol milijuna pretplatnika a svaki video mu ima oko pola milijuna viewsa od zadnjih nekoliko. 😃 O čemu ti?

kad sam vidio ovaj komentar znao sam da ovaj već planira smanjiti novi playstation 😃

fensisuperstar čim klikneš na play ideš u broj viewsa što sam i ja sad maloprije napravio, Da ga se ovdje nije spomenulo ne bih ni znal za njega.

Ja bi prije rekao da su neki od vas frustrirani…pa Bože dragi od kad je bitno tko kako izgleda u videima o tehnologiji? Ako ti smeta ne gledaj.

Sere se po liku koji nikad nije prezentirao sebe ni svoj kanal kao ekspertizu u grani u kojoj se bavi.

Čovjek priča jako mainstream i laički da i klinci mogu razumijeti i zato je popularan.

Rastavit ps5 i izmjerit temperature i na temelju toga donijeti zaključak nije ekspertiza, a vi je očekujete?

Za to postoje drugi kanali, koji su daleko detaljniji i profesionalniji ali imaju 50x manje pretplanika jer klince od 12 godina ne zanima takvo tehničko znanje.

Uz to sve lik je dva puta prvi ugrabio novu reviziju ps5 i naravno da ima puno pregleda.