Isti k kao i sa RE. Počinju seriju rimejkova sa drugom a ne prvom igrom ko da je se srame ili neki drugi razlog?!
Procurile su slike s početka razvoja remakea Silent Hilla 2
TITANXIS Previše moraju efforta ulozit jer moraju iz nule s assetima krenut, iako mislim da je RE krenuo s dvicom jer su prvi dio vec par puta remasterali, rimejkali za GC i tak dalje… A sad SH, sigurno im je lakše dvicu rimejkat, ali defitivno glup potez jer prvi dio je jebeno dobar, uz dvicu najbolji, pa je onda trica.
Radije bih da remakeaju jedinicu jer 2 vrlo dobro izgleda i danas. Ali ajde, igrat će se svejedno.
Baš ne kužim taj redoslijed niti čega se točno boje, nije da remake
nešto što SH fan community ne želi već godinama.
Daš blue pointu i problem riješen.
led_zeppelin da je konami u vlasništvu sonija, blue point bi več dobro debelo radio na MGS,SH… a ovako ,tko dobije posao taj ga i radi.
mika Pametnije im je u svakom slušaju to, nego onaj propali e-football.
Divim se ljudima koji više uopće i kupuju takve vrste igri.
Čudi me kako se još niti jedan portal nije ozbiljnije pozabavio temom ovog što se događa u nazad 2-4 godine, ovaj "boom" remakova, remastera, ne kažem da fali novih igara, ali sve je manje konkretnih projekata i kvalitetnog sadržaja, budimo stare naslove iz prošlosti i dobivamo nove polovične igre, koje će biti zaboravljenje u tren oka.
čitajuči stare postove unazad u temama koje igre su nam se svidjele i koje bi željeli u novom izdanju pa su tu bile nabrojane mnoge igre i među inim i ove kultne hororce. Takve teme ne pokreću samo FFA portalovci već i ostali gaming portali u HR ali i širom svijeta pa si možeš mislit tko je zaslužan za rebornove, nisu samo devovi.
TITANXIS Možda su tu i autorska prava upitna ili jednostavno žele te prvijence ostavit kao statusne i kultne simbole a usput se boje mogućeg neuspjeha. Nagađat možemo do sutra
Mislim želiš rimejkat i prodat, a koji je bolji način nego krenut kad priča kreće? Jedinicu sam igrao prije par godina, to je jedna genijalna igra. Žao mi je što se nigdje ne spominje, jer igra je vrijedna svakog spomena. Ne znam kakva autorska prava, pa Konami ne vlasnik svega, ili nije?
Prvi Silent Hill je i danas nevjerojatno sablasan, možda baš zbog tih tehničkih ograničenja gdje se ne vidi prst pred nosom, gdje zvuk djeluje još strašnije i gdje mozak popunjava "tehničke praznine".
Jedinicu je super odigrati na Viti. Odlično se izvodi i izgleda jako dobro na malom ekranu.
Te ptičurine i meni su išle na živce ali su spore i čuješ ih kak lete i približavaju ti se pa im možeš nekako pobjeći ali viši dosadnjakovići oni cucki ali i bebači sa ultra jebenim morbidnim krikovima sa koljačkim noževima u ruci.
Također i meni jedinica jebenica. Zbilja vrhunsko-jebena igra, remek djelo poput najboljeg sna sa noćnom morom.
Onaj sam početak kad Harry počne potragu za kčerkicom dok sam tek počeo igrati, htio sam nekako da izvučem živu glavu pokušavajući razne verzije i akrobacije bježeći ali onda shvatiš kak je to dio zamišljenog Masonovog sna i da moraš krepat.
Klavir ne bih ni danas mogao bez pomoći odsvirati (odlupkati). I uz rješenje pokušavao sam logički i revizijom doći do odgovora da mi se poklopi jedno s drugim ali nije mi imalo smisla, viša filozofija i nisam se htio time više zamarati i svaki puta bih pogledao rješenje.
weky jedinica i dvojka najbolji SH ikad. Zasluzuju remake, osobno mi je sh najdrazi i najbolji horror serijal.
Meni trojka i četvorka isto bili super.