Nemojte me razapeti, ali ako ovo bude istina - jedva čekam. I ne, nemojte mi napisati da neću igrati jer mi stiže beba. Znam to i sam. Pustite me da se radujem.
Procurio novi Assassin’s Creed, zove se Mirage i izlazi na proljeće 2023. Schreier potvrdio
Baš me veseli ako je inspiracija prvi AC. On mi je uz AC 2 i dalje najdraži.
Ajde da vidimo oce li se vratit to „basics“ ,bude li kao ova zadnja 3 nek se gone u 3 pm
To će se igrati no ne bih da se u potpunosti vrate korijenima. Smatram kako bi dobitna kombinacija bila kombinacija prvih i zadnjih nastavaka.
Mislim da sam odigrao samo prvi dio, a posjedujem ih sve redom uključujući i dlc-eve
- Uređivano
Ja još Origins nisam odigrao,al ga Ubisoft nastavlja štancat.Još im nije dosta.
Drugim riječima, ispljunut ćeš tih 80€
Evo, iskreno, to čak i mene zanima. Znam da se skroz povampirio u zadnje vrijeme zbog aktivizma oko cijena i svega. Ali sam siguran da ima svoje gušte za koje će dat pare. Kao što ih imamo svi mi.
Samo je pitanje što je to. Nekom Fifa, nekom TLOU, nekom AC, nekom Super Mario, nekom Pokemoni. Svi imamo nešto na što ćemo dati pare na koje će se drugi čuditi i misliti si "jesi ti normalan?".
Pa šta nisu rekli da će sljedeći AC biti kao live service igra? Promijenili su strategiju ili?
- Uređivano
Tuhy Mislio sam da se možemo šaliti, s obzirom da sam se ja išao sprdati s iščekivanjem novog AC-a, ali očito ne pa budem ozbiljno odgovorio.
- Cijena će vjerojatno biti 70€, a ne 80€.
- Nikada nisam platio AC po izlasku, ni kada je bio 60€.
- Kada sam ih kupovao, kupovao bi na popustu gdje bi ostvario dodatan popust preko Ubisoft Connect bodova koji se zarade igranjem Ubisoftovih igara.
- Neću kupiti novi Assassin's Creed ni pri izlasku, a možda ni dulje vrijeme nakon jer ih ne želim financirati nakon što su pokušali progurati NFT-ove i nakon toga ugasili pristup singleplayer DLC-ima.
- Jedina igra koju sam ikada platio 80€ bila je GT7. Greška koju neću ponoviti.
Tzereen Začudo, ja mogu bez da zaigram igru isti tren kad dođe na tržište.
- Uređivano
resident_evil i meni nekak zvoni u glavi da je bila riječ o tome. Ali spominjali su dva naslova. Neki Rift, ako se ne varam i još nešto. Jedan je trebao biti live service.
Ko zna. Možda im se Valhalla obila o glavu. Vidim da je umorila dosta ljudi.
Fico ja ne mogu. Nemam tu moć samokontrole. Moram imat sve odmah sada i odmah tu.
Ima li koji AC u svom naslovu da se može složit ACDC od početnih slova?!