60 fps
Što biste voljeli vidjeti u novoj Mafiji?
To imaš u svim Mafia igrama
Prvenstveno mafiju i to u razdoblju od 1950-1970 g. prošlog stoljeća. Ta mafija mi je najbolja jer ova nova mi ide na k sa prostitutkama, drogom, trgovinom ljudima i bezpotrebnim nasiljem. Ni mafija više nije kaj je nekaj bila.
Sterlok E pa Mafia 3 nije imala. Tek kasnije se putem nekog patcha ili nesto tako na pc-u otvorila ta mogucnost.
"Mafia 3 is locked to a framerate of 30FPS on PC, which is not something the Master Race considers acceptable when their machines are more than capable of hitting 60 FPS or even much, much higher."
Evo ovo ti je statement iz 10. mj. 2016.
Da bude dobra priča i duga igra. Ne samo par sati..
- Uređivano
biver taj patch je došao nekoliko tjedana nakon izlaska.
https://www.pcgamer.com/mafia-3s-60-fps-patch-available-to-download-now/
Inovativnost i realizam. Mislim da je upravo zbog toga prva Mafia stekla kultni status. Treći nastavak je previše gurao ustaljeni recept modernih open world igara i povratak korijenima bi bio prvi korak u dobrom smjeru.
Želim Mafija Remake u periodu Mafije 2 sa open world side misijama, ali bez open world aktivnosti. Inteligentan i smislen police sistem koji ne reagira na svaki ispaljeni metak (Mafia 3 je to dobro odradila) i nije broken kao u dvojci gdje u slučaju potjere možeš jedino napraviti reload savea.
Kvalitetnu triler priču i pojavu poznatih likova u ulogama koje mogu bit od cameo do bitnih.
- Uređivano
Sterlok Da, uopce nije bitno kad je izasao, 60 fps mora biti standard po izlasku svake igre na pc-u. Nema opravdanja da nesto izadje lockano u 30, zato sam i napisao. To je samo katastrofalna optimizacija igre, ja sam odigrao na ps-u i moram rec da mi je uz to sto mi je igra odlicna bila jako tesko bilo probavit tih 25 cca fps-a na kojima se vrti na ps4.