Fora!
Znam neke koji bi to kupili.
Fora!
Znam neke koji bi to kupili.
Najjaci su oni koji kupuju kolekcionarska izdanja da mogu 3 dana ranije igru igrat .
Ja bi samo steelbook da ga mogu metnit. Na policu.
Da je normalna cijena uzeo bi ali ovo je tragedija kod nas ce biti 2500kn vjerovatno za komad plastike i magneta.
A imali su vrhunsku priliku recimo dodati pismo da si pozvan u hogwarst i slicno ali ne.
Onda rekli su nema mikrotransakcija a evo kazu da ako zelis letiri po hogwartsu mozes samo ako kupis onak black nesto pack….i iskreno zadnji prikaz igre mi nije bija nesto
Miro kazu da ako zelis letiri po hogwartsu mozes samo ako kupis onak black nesto pack
Možda sam nekaj krivo skužio, ali u igri postoje leteći mountovi i bez tog Black nešto packa.
Neznan za ostale mountove ali ako cemo iskreno Testral je napoznatiji i najpozeljniji a eto njih nedaju ako ne kupis pack
Testral je najs, ali ne bi ga stavio ni blizu Hippogriffu. Uz to, let na metli je isto prikazan…
Zmajevi…
Niti blizu ma kakav Hippogriff
Aj stripove ne citan pa tamo mozes pisati i govoriti sto oces ali za Harry Pottera nace ici svaka knjiga je procitana bezbroj puta a filmovi pogledani jos vise.
Testral je poseban i specifican i nije mu misto biti zakljucan dok ne platis.
A posebno nakon sto su nasiroko pisali kako nema mikrotransakcija
I dalje najbolje Harry Potter igre ostaju one na PSOne
Ako pričamo o ikoničnim zvijerima po kojima je Harry Potter prepoznatljiv, Hippogriff je ikoničniji od Testrala.
Ali slažem se s tobom da bi trebali bit u igri i jako me brine i terminologija koja se koristi u tim pre-order glupostima i samo njihovo postojanje.
Prihvatio bi early unlock, ali zaključavanje Testrala iza pre-ordera je bullshit.