Bar nije crnac, dobar početak.
Kako vam se dopada Sam Heughan kao Deacon u Days Gone filmu?
S obzirom da su odustali od igre ovo je veliko i prijatno iznenadjenje.
Mozda je prvi pokazatelj da bi mogli dobiti nastavak u buducnosti, posebno ako film dobro prodje.
D.Gone zasluzuje 2 deo.
Yep, Charle Hunnam bi bio najbolji izbor. Ako se dobro sjećam, za ulogu u Sinovima anarhije se čak pripremao tako da se družio s motoristima. I nije mu baš leglo, ali nije se skužilo.
Ne znam ko je taj Sam, prvi put sad cujem za njega. Mozda bude ok. Samo da ne naprave nekakvu ljubavnu dramu jel onda bude kurcina.
- Uređivano
chono U igri na cutscene i dijaloge sa dramaticnim romansama otpada 10% materijala. 90% je suljanje, rjesavanje misija, klanje zombija, hordi, napadi na nero sranja i to. Znas sta mislim, ne mogu to napravit u filmu, ali ako izbace Hamleta onda ce i to bit groblje. Ocu mesnati film sa puno sokantnih scena, a ne novu Marisol koja grca u suzama svaki put kad treba line izgovorit.
biver ma znam sto pises, ali ne mozes prenijeti gameplay u film, jer nije interaktivan medij. U srzi, sama prica, radnja i sve u igri je ljubavna prica. Nije akcija, ni horor, vec bas ljubavna prica i to vrlo dobra. Meni je nakon dugo vremena jedna igra napravila pravi rollercoster emocija, nisam mogao vjerovati.