Bar nije crnac, dobar početak.

S obzirom da su odustali od igre ovo je veliko i prijatno iznenadjenje.

Mozda je prvi pokazatelj da bi mogli dobiti nastavak u buducnosti, posebno ako film dobro prodje.

D.Gone zasluzuje 2 deo.

Samo jedan covjek bi bio dobar odabir za Deacona, covjek po kojem je i kreiran Deacon…

Yep, Charle Hunnam bi bio najbolji izbor. Ako se dobro sjećam, za ulogu u Sinovima anarhije se čak pripremao tako da se družio s motoristima. I nije mu baš leglo, ali nije se skužilo.🤣

Nije mi on za Deacona. Zašto ne stave Sam Witwera koji mu je i dao lik i glas. I tako za sve adaptacije videoigara na velikom platnu da učine. Pogotovo ako daju liku i mocap.

Sam Witwer 照片从Xever-768 | 照片图像图像

TITANXIS slažem se s tobom. Dao mu je glas, dao mu je stas, a čini se i da je uživao u toj ulozi. Mislim da je najbolja opcija.

Tzereen Prvo što mi pada na pamet zašto nisu njega uzeli za Deacona? Zato kaj su Sonyjevci postali škrti. Možda mu i jesu ponudili ulogu ali je Sam s pravom htio koju kunu više jer ipak je to film a ne fucking igrica i u filmu više radnje ima za odradit i to treba coltat.

Ne znam ko je taj Sam, prvi put sad cujem za njega. Mozda bude ok. Samo da ne naprave nekakvu ljubavnu dramu jel onda bude kurcina.

chono U igri na cutscene i dijaloge sa dramaticnim romansama otpada 10% materijala. 90% je suljanje, rjesavanje misija, klanje zombija, hordi, napadi na nero sranja i to. Znas sta mislim, ne mogu to napravit u filmu, ali ako izbace Hamleta onda ce i to bit groblje. Ocu mesnati film sa puno sokantnih scena, a ne novu Marisol koja grca u suzama svaki put kad treba line izgovorit.

biver ma znam sto pises, ali ne mozes prenijeti gameplay u film, jer nije interaktivan medij. U srzi, sama prica, radnja i sve u igri je ljubavna prica. Nije akcija, ni horor, vec bas ljubavna prica i to vrlo dobra. Meni je nakon dugo vremena jedna igra napravila pravi rollercoster emocija, nisam mogao vjerovati.

chono Ma ja igru nisam ispustao iz ruku. Vec sam napomenuo da mi je mozda i najbolja sandbox igra na ps4. Remek djelo, odusevljen sam bio.

TITANXIS

Zato što je loš glumac. Ali s druge strane je loša i igra i lik, a posebno priča. Zapravo bi bio genijalan izbor.