• Gaming Vijesti
  • Days Gone se vraća kao film, Sony priprema adaptaciju za veliko platno

Logičnije od Gran Turisma. Ha-Ha-Ha

Možda film dobije nastavak pa ćemo barem ispratiti priču do kraja. I obavezno da stave onaj wedding vow: "I do, but only if you promise you will ride me as much as your bike".🤣

Najbolja igra prosle generacije iz Sonyeve produkcije. Ovo je tako logican potez da ne moze logicnije

Valjda zbog planiranog filma nisu htjeli nastavak igre da se sve skupa ne razvodni. Možda kad se dogodi film pa će jednom i DG2 game.

Zanimljivo da idu dalje ekranizirati IP, a odustali su od razvoja nastavka.

Brzo svi ti filmovi rađeni prema videoigrama padnu u zaborav ko i taj Uncharted a o igri se još priča i pričat će se još dugo. Ne može film nikako dosegnut uspjeh videoigre niti igra rađena po filmu. To šta su blagajne se napunile ne govori ništa. To je običan hype ljubiteljima same igre a na to filmaši i igraju. Svaki film rađen prema uspješnoj igri će napunit blagajne.

TITANXIS nije istina, Tomb Raider, Max Payne… nisu bas napunili blagajne niti su bili uspjesni

šta nisu prva dva TR bila uspješna i zaradila dosta a za MP ne znam.

TITANXIS a zaradili su i bili profitabilni, ali nije to bilo tako uspjesno kao Uncharted primjerice. Mislim cak da su filmovi sa Angelinom Jolie bili uspjesniji

chono Mislim cak da su filmovi sa Angelinom Jolie bili uspjesniji

Mislim da @TITANXIS i misli na njih.

Lara Croft: Tomb Raider je zaradio $274.7 milijuna na budžetu od $115 milijuna.

Cradle of Life, nastavak, je zaradio $160.1 millijuna na budžetu od $95 millijuna.

Slabije od Uncharteda, ali nije za bacit.

Zarada je zarada ako premaši buđet opet zahvaljujući kakvom takvom uspjehu igre ili filma. Zavisi o tome opet koliko je igra ili film populara bio. Publika videoigara je sve brojnija i veće su šanse da odu pogledat i film rađen po omiljenoj im igri.

Teški waste za film, bolje da su napravili kvalitetnu seriju