• Gaming Vijesti
  • The Last of Us Part 1 remake i u FFA redakciji. Kad će recenzija?

Kaj se tu ima recenzirat za igru koja je izašla 2013.god?

Recenzija remakea remastera gotovo 10 godina stare igre koja se prodaje po punoj cijeni.

Tko piše? Budući otac?

Jedan od debilnijih trenutaka u gaming povijesti zadnjih četrdeset godina. Reizdavanje igre stare devet godina po drugi puta i to po cijeni duplo većoj od novih igara. Uz sve to pišu se i recenzije. Gdje smo došli, debilana.

Inače kao urednik izbjegavam sudjelovat u komentarima, ali recenzija/osvrt za ovaj remake potrebniji je od velike većine AAA naslova izdanih na ovoj generaciji konzola. Upravo zato što se radi o remakeu 9 godina stare igre s punom PS5 cijenom, koja je uz to jedna od najomiljenijih uopće, te kao takva u kontekstu nostalgije ima veliki prodajni potencijal. A posebno na ovim prostorima. Vrijedi li 80 eura? Važno je donijeti ispravan zaključak vrijedi li toliki novac i (ne)preporučiti čitateljima.

Briga me za vaše cmizdrenje. Igra dolazi na PC i cim bude neki bolji popust kupujem 🙂

A recenzirat mozes tehnicki dio kakav je u usporedbi sa prijasnjim verzijama

Praktički se plaćaju veće grafičke postavke,sa minimalnim promjenama u gameplayu.To ne vrijedi niti 60€ a kamoli 80€.Plafon je 40€.Ali zbog novih igrača su im se apetiti povečali.

Ako su se drugi remakeovi tipa Nier Replicant mogli recenzirati može se i ovo bez obzira koliko remastera ima igra i koliko koštala. 🤷‍♂️

Sony=GOTY pogotovo ak izlazi samo na Sony konzoli 😃

Sterlok Ma bit ce sigurno neka Xbox ekskluziva GOTY ove godine

Siguran sam u to !

PC igrači ove godine 😂

Giphy - Anticipation Popcorn GIF

revo Ma bit ce sigurno neka Xbox ekskluziva GOTY ove godine

Siguran sam u to !

Nadam se da neće, ne treba nam jak Microsoft, što slabiji ti govnari to manje monopolizma, prepotencije i ucjena.

Jedna od najhebenih igara za ocijeniti. Znamo svi da je realno TLOU 10/10 igra i da nikad nije bolje izgledala, radila i sve drugo. I onda dođemo do te cijene…jeben posao. Treba napraviti presedan i ne ocijeniti. 😃 Ja osobno jedva čekam igru i 2. 9.

Napišite samo osvrt na grafiku i novi sadržaj kojeg nema.

Fenix

Jeli malo glupo da na ocjenu igre utječe cijena.

To je kao da kažeš da Mona Lisa je loša slika jer košta ne znam ni ja koliko.

A i uostalom, relativno je to s novcem. Mogu bit milijarder pa da dođe 1000eura nije problem. Ako nemaš novaca čekaš popust ili kupiš polovnu nakon godinu dana i platiš je 20-30 eura. Nije tada igra bolje ili lošija.

Cijena se može spomeniti, ali nema mi gluplje stvari da utječe na igrinu konačnu ocjenu.

Nekome je i 80eura puno za remek djelo, a nekome je i 1000eura malo. Svatko sam za sebe najbolje zna vrijedi li mu igra neke novce. Kakve to ima veze s kvalitetom igre