Kaj se tu ima recenzirat za igru koja je izašla 2013.god?
The Last of Us Part 1 remake i u FFA redakciji. Kad će recenzija?
Recenzija remakea remastera gotovo 10 godina stare igre koja se prodaje po punoj cijeni.
Tko piše? Budući otac?
Jedan od debilnijih trenutaka u gaming povijesti zadnjih četrdeset godina. Reizdavanje igre stare devet godina po drugi puta i to po cijeni duplo većoj od novih igara. Uz sve to pišu se i recenzije. Gdje smo došli, debilana.
Inače kao urednik izbjegavam sudjelovat u komentarima, ali recenzija/osvrt za ovaj remake potrebniji je od velike većine AAA naslova izdanih na ovoj generaciji konzola. Upravo zato što se radi o remakeu 9 godina stare igre s punom PS5 cijenom, koja je uz to jedna od najomiljenijih uopće, te kao takva u kontekstu nostalgije ima veliki prodajni potencijal. A posebno na ovim prostorima. Vrijedi li 80 eura? Važno je donijeti ispravan zaključak vrijedi li toliki novac i (ne)preporučiti čitateljima.
Briga me za vaše cmizdrenje. Igra dolazi na PC i cim bude neki bolji popust kupujem
A recenzirat mozes tehnicki dio kakav je u usporedbi sa prijasnjim verzijama
Praktički se plaćaju veće grafičke postavke,sa minimalnim promjenama u gameplayu.To ne vrijedi niti 60€ a kamoli 80€.Plafon je 40€.Ali zbog novih igrača su im se apetiti povečali.
Ako su se drugi remakeovi tipa Nier Replicant mogli recenzirati može se i ovo bez obzira koliko remastera ima igra i koliko koštala.
Sony=GOTY pogotovo ak izlazi samo na Sony konzoli
- Uređivano
Jedna od najhebenih igara za ocijeniti. Znamo svi da je realno TLOU 10/10 igra i da nikad nije bolje izgledala, radila i sve drugo. I onda dođemo do te cijene…jeben posao. Treba napraviti presedan i ne ocijeniti. Ja osobno jedva čekam igru i 2. 9.
Napišite samo osvrt na grafiku i novi sadržaj kojeg nema.
- Uređivano
Jeli malo glupo da na ocjenu igre utječe cijena.
To je kao da kažeš da Mona Lisa je loša slika jer košta ne znam ni ja koliko.
A i uostalom, relativno je to s novcem. Mogu bit milijarder pa da dođe 1000eura nije problem. Ako nemaš novaca čekaš popust ili kupiš polovnu nakon godinu dana i platiš je 20-30 eura. Nije tada igra bolje ili lošija.
Cijena se može spomeniti, ali nema mi gluplje stvari da utječe na igrinu konačnu ocjenu.
Nekome je i 80eura puno za remek djelo, a nekome je i 1000eura malo. Svatko sam za sebe najbolje zna vrijedi li mu igra neke novce. Kakve to ima veze s kvalitetom igre