Apruvam
PlayStation na službenoj stranici sugerira još dublju povezanost s PC-jem
Kao i Xbox, za PlayStation je očito plan da postane ekosustav, a ne konzola. Samo naprijed.
Ok, i? Sad idu u smjeru da budu pristupačniji, neka. Sva ta prepucavanja i ruganja s bilo koje strane su samo jednostavan marketing na koji padaju oni lojalni brendu.
Prije par godina sam rekao da će nova tj.sad trenutna Sony konzola PS5 biti posljednja fizička konzola iz Sonya…svi su me ismijavali no na kraju ču se ja smijati…možda za 1-2 godine izbace Ps5pro iz to je to…sve u oblak i PC…
Pa ti si bome prorok
- Uređivano
Da,sad su pristupačniji.To se sada tako zove u 2022.god.U 2017.god je bilo ismijavanje kad se M$ odlučio na izbacivanje svojih Xbox igara na PC.
Svaki veći izdavač koji drži do sebe ima svoj launcher i trgovinu na PC-u. Tako će i Sony, teren je pripremljen, ali više od i ponude trenutnih single player igara koje su dosad bile ekskluzivne za PS ulogu u privlačenju novih korisnika trebali bi imati naslovi orijentirani na MP, u čemu bi presudnu ulogu trebao imati Bungie. Tu se vrte veći novci i lakše im je dodavati nove sadržaje ako imaju hit igru.
Doći će i spajanje na PSN akauntove, a time i osvajanje trofeja preko PC-a.