• Gaming Vijesti
  • Nakon što je GTA 5 premašio prodajni jubilej: Novi GTA će postaviti novu ljestvicu kreativnosti za čitavu industriju

Nece nikakvu ljestvicu postavit jer ce glavni lik bit zena, npc-evi clanovi lgbtq+ zajednice (nemam nista ptotiv njih, ali ne razumijem potrebu za eksponiranjem), karakteri umjesto samaranja i psovanja medjusobno se pozdravljati na knjizevnom jeziku, a puske ispucavati tratincice. Nek se jebu

Ma baš se vidi da nemaš ništa protiv

Ma ne mora on bit muskarcina u svakoj igri da mu nebi pao adrenalin. Igras tomb raider ili perfect dark i ne smeta ti sto si zena? nego jos ti je drago kad malo oblikuju te adute pa mozes slinit po tome, ali ne, gta ne smije imat zenu jer eto hrpa muskarcina je rekla tako. ma daj odjebi s tim

Fico Ako sam naveo i napisao da nemam nista protiv njih s razlogom onda nemam. Nemoj me vuc za jezik. Protiv eksponiranja imam i uvijek cu imat pogotovo ako ce mi oni odredjivati i utjecati na sadrzaj multimedije kao obavezno.

Niti te itko vuče za jezik niti itko umjesto tebe piše tvoje objave.

biver Nece nikakvu ljestvicu postavit jer ce glavni lik bit zena, npc-evi clanovi lgbtq+ zajednice

Tvoje riječi. Najgore su mi dvolične izlike. "Nemam ništa protiv, ali …"

Fico Ti znas sta su izlike drugih ljudi ili je to stvarno misljenje i to si dajes za pravo odredjivati. Majstore idi i nauci se ponasanju, bez uvrede. I prije nego sta sad udarite drvlje i kamenje po meni clanovi i moderatori, upravo sam zato naveo odmah u zagradi sto je napisano. Otkud ti pravo za takve diskriminirajuce optuzbe. Moj post je polusarkastican, polovicu koja nije sam obrazlozio.

biver Otkud ti pravo za takve diskriminirajuce optuzbe.

🤔

jer ce glavni lik bit zena

Odlična rasprava Ha-Ha-Ha

"nemam ništa protiv, ali igra neće valjati jer će žena biti jedan od igrivih likova"…

🤷🏻‍♂️🤔

Npr. kad je snimljena orginal Nikita, rekao sam to je odličan uvjerljiv lik, nije se sa svojih pedeset kila kung fu forama nadjebavala sa likovima od 120 kila nego je relativno uvjerljivo vršila smaknuća. Kad sam pogleda Thelmu i Louise rekao sam isto, pravi ženski likovi, jebeno dobri…ili prva tri Alien filma.

Ak će u GTA 6 ženski lik furati zolju, tešku strojnicu i dizati 3. svjetski rat po ulicama, kreirati organizirani kriminal i podjebavati ostalu ekipu, teško da ću se uživjeti ma koliko taj serijal bio neozbiljan, opet nije to saint row…ipak ima neku dozu realistične logike.

Na kraju Rocstar su dokazani majstori, pa nadajmo se da znaju što rade.

Nemam ništa protiv, no umjesto 3 muška protagonista sada će prvi puta u povijesti serijala biti jedna žena - očito podilaženje trendovima i woke propaganda. Sigurno će mi na nos nabijati njezin odnos s drugom ženom jer eto, nakon tisuću igara s muško-ženskim odnosima, morat će Rockstar ići u skladu s trendovima i raditi portret nečega novog o čemu imam hrpu predrasuda koje nisu predrasude (stavljate mi rijeci u usta!), nego nabijanje na nos nečega sto kod normalnih ljudi bude u 4 zida.

Ako ću moći i dalje skupiti kurvu, svejedno mi je kojeg je lik spola.

a jbt ovdje su svi neki pametni, osjetljivi, trollovi na druge komentare, *uck this community ono

fensisuperstar Čak na stranu i stvarnost, možemo pogledati likove iz prijašnjih naslova. Na čelu Yakuze je u GTA III bila žena. Catalina je takoreći vodila kartel. Auntie Poulet vodi haićansku bandu u Vice Cityju, a Elizabeta dila drogu u četvorci.

Fico Oduvijek je bilo igara i filmova s jakim ženskim likovima.

Sad odjednom kad se najavi da će glavni lik biti žena svi se uzjebu jer im se kao nešto nameće.

Fico Uz to, možeš igrati kao žena u originalnom GTA.

Fico ja hoću ženskog lika. Gta5😮nline mi je imao žesnkog avatara. Izgledao kao najgora fulja. Išarana od glave do pete, sva droljasta sa razmazanom šminkom, minjak halteri i frizura koju bi i najgore kurvetine osudile kao too much.

Zasto ekipa ima takav meltdown radi žena ? U prosjeku je 40-49% gamera zena, gameri nisu iskljucivo muskarci. A ako se pitate zasto se vise ne ukljucuju u rasparve i chat&voice chat pogledajte malo komentare na ovom i clanku slicnim ovome. Dosli smo do toga da su žene woke propaganda, glupih li izjava.

Najbolje je ništa ne komentirati da se slučajno netko ne bi uzjebao😂 sačuvaj bože poremetiti harmoniju.