Naravno da tražim ali sad tražim jer sam zapeo sa naslovom igre 😁 Ne mogu je identificirati. Tražim ju ustvari i više od 1 g. Neznam više joj ime pa rekoh možda neko zna?
Imam pitanje za sve ili one kaj imaju veću bazu podataka o PC igrama u svojoj glavi.
Prije nekih ohoho godina sam pretraživao indie igre koje mi pašu na YT pa da vidim kakve su i da ih idem igrat na kompu i naletim na jednu koja mi zapela za oko sa svojim setingom, gameplayom, vizualom itd. Ako se ne varam igra je iz prvog lica. Na koji naćin sam došao tada do nje pitaj boga, sad da tražim nemrem nać.
Tu sam igru stavio po strani pa kad imat ću volje i cajta pa budem igral čak sam si i negdje možda zapisao kak joj ime ali ne mogu pronać a prošlo je puno otada a treba mi upravo identitet same igre.
Koliko je igra stara, ne znam točno ali ako nije iz prošlog desetljeća onda je sa kraja prethodnog a radi se o igri sa dešavanjem u napuštenom pustinjskom rudarskom gradiću, ima nekih i NLO stvari. Gradić koji je kao kontaminiran zbog radijacije ili tak nešt.
Gledao sam to odavno na YT pa povijest pretraživanja je sto pun prebrisana i nemoguće naći.
Pokušavao isto upisivat u Gugl i na YT da nađe i to kaj sam naveo da je indie igra, pustinja, napušteno mjesto, grad, rudnik, puzzle i izbace mi se igre koje nije ta koju tražim. Igra je iz prvog lica kao što rekoh, jer sjećam se ruku lika kojim igrate. Ima koliko se sjećam priču jer ima neki narator koji kroz igru priča što se zbiva.
Koliko se još sjećam ima neki i napušteni rudnik i neka misteriozna drveća u igri ali nemojte me lovit za riječ
jer sad mi je već u magli sve sa tom igrom ali želio bih tu igru pronać i igrat i tražim ju dosta dugo. Moja krntija je zadovoljavala preduvjete da igru može bez frke gutat tak da nije neka high grafički ali tada mi je dosta dobro izgledala. Imala je poseban vizualni identitet.
Ima i zagonetki u toj igri, dakle puzzle, nije the witness da odmah velim a i the witness igra je poznata.
Eto pliz ak neko već zna o kojoj igri se radi. Možda je i na steamu ali tam je baza ogromna i još teže je pronaći ciljano.
Nije da ne mogu baš spavati zbog činjenice da neznam o kojoj se igri radi ali bio bih hepi da ju pronađem uz pomoć mada sad već me i prošla volja za igrom da ju igram ali me još katkad zagolica o kojoj se igri radilo.