U budućim nastavcima valjda više neću moći provaliti ni u vojnu bazu kako bih oteo tenk i napravio pokolj u gradu, dok će za satiru već i zbog sličnosti sa stvarnim personama i tvrtkama lupati tužbe. Samo uskraćuju zabavu i slobodu (kao da nije dovoljno što sve više misije čine linearnima u pristupu), pa igre bi barem trebale biti oslobođene cenzure i prilagođavanja trendovima, ako to tako devovi žele u svojoj viziji. Neke stvari su s razlogom +18/AO. GTA je dosad u svojoj srži zapravo bio i kritika i sprdnja na društvene fenomene. Ali ajde, u Rockstaru/Take2 valjda znaju najbolje što žele napraviti od svojih igara.

Ne. Hoću unfiltered GTA koji bude omalovažavao sve što postoji, bez limita na nasilje kao i do sad. To je igra. Dokle god nasilje držimo u igrama i samo u igrama, bilo ovo verbalno ili fizičko, nemam ništa protiv toga. Boli me faus što tamo neka Karen iz pičke materine koja sama ne može upalit PC na poslu bez tehničke službe ima nešto protiv. Zbog twitter idiota koji žive u svom imaginarnom svijetu ostatak svijeta mora paziti što priča, a sad očito i što igramo.

Brijac politički korektan

Politička korektnost, rjeđe politička pravilnost ili čak politička ispravnost, za koju se ponekad rabi i engleska skraćenica PC (political correctness) je izraz koji predstavlja izbjegavanje gesti, ponašanja ili uporabu izraza koji predstavljaju ili se mogu protumačiti kao vrijeđanje ili omalovažanje određene društvene skupine ili manjine. Izraz može imati i pogrdno značenje koje opisuje nastojanje da se kroz novogovor ostatku društva nametne određena ideologija, ili uvede cenzura i ograniči sloboda govora.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Politi%C4%8Dka_korektnost

fensisuperstar

Igra mi se svakakav GTA, ali to bi me malo zasmetalo.

Jednostavno sam navikao na brutalan i bez dlake na jeziku GTA i to bi mi falilo definitivno.

Politička korektnost je kontrateza GTAu.

Ko BMW karavan.

Jedino di vidim potencijal za uspjeh u tom smjeru je ako odu u apsolutnu krajnost i pokažu ljudima kolko je to krivo na primjeru.

Isto zašto South Park nije cancelan još. Da South Park cancleaju, jako puno ljudi bi skužilo da nešto nije u redu.

wooddiebone meni je drago da South Park i dalje postoji. I dobro ih rade i dalje.

Meni PC ponekad ide na živce. Ide mi, npr., na živce kaj je cijela jedna epizoda Communitya maknuta s Netflixa jer onaj azijac glumi tamnog vilenjaka.

Ja sam sav politički korektan tako da mi se igra.

Pustite igre da ostanu igre i zabava, čim se politika uplete, sve se pretvori u smeće.

Pa dobro, čisto sumnjam da će postati skroz politički korektni, vjerujem da će i dalje tu biti dosta američke satire, samo ne kao dosad. Što je naravno šteta jer mislim da su to fantastično radili, ali bože moj. Siguran sam da će biti kvalitetna igra.

Na njihovu cancel culture kartu i sam odigravam cancel culture kartu.

Nisam nikakav ženomrzac i nemam ništa protiv npr. Lare Croft, Aloy ili Kene.

Ono što politički korektne osobe ne razumiju, je da oni kojima "smeta" politička korektnost, zapravo im smeta to što se to pretvorilo u natjecanje tko će više dokazati da je progresivan, moderan ili slično, bez ikakvog cilja i smisla. Samo kako bi ostatku populacije dokazali da nisu zatucani.

To je suma i problem svega, danas nije poanta zaista biti progresivan, nego je poanta pod svaku cijenu dokazati drugima da nisi "zatucan" i sve koji se tako ne ponašaju se etiketira kao "zatucane", alfa mužjake i sl..

Znam neke ljude koji nisu gay, cijeli život nikad nisu ništa rekli niti za, niti protiv gay osoba i sad su počeli voditi "sveti rat oslobođenja gay populacije od svakodnevne represije" jer su pročitali na Twitteru kako je to danas moderno.

Ali ne rade ništa pozitivno niti konstruktivno po tom pitanju, nego je samo poanta biti kontra i omalovažavati "zatucane alfa mužjake" ili "zatucane seljančice".

Još samo nek naprave Goddess of War kao sljedeći GoW nastavak, to bi bila višnjica na šlagu torte woke preseravanja.

Matador jer su pročitali na Twitteru kako je to danas moderno

Može biti i transvestit kao glavni lik što se mene tiče, svejedno je, al bih da i dalje sve bude bez cenzure. Meni je GTA kao South Park - na to ne možeš raditi političke korekcije. Jednostavno ne. Gubi se poanta.

Npr. ja kad sam prvi put igrao GTA V prije desetak godine uopće nisam obraćao na razgovore Franklina i onog njegovog frenda iz kvarta, a sad, prije mjesec dana kad sam igrao, baš sam obraćao pozornost na to koliko puta su rekli “nigga” i skužio sam koliko me to jebanje u mozak s tim glupostima zadnjih godina pokvarilo.

Isto tako tako i s gej glupostima. Gledao sam npr. Modern Family i uopće nisam mislio da su na silu ona dvojica ubačeni niti sam na njih gledao ikako drugačije nego na druge glumce, a danas, nakon svih tih retarda s lgbtq glupostima, totalno mi je mozak iskvaren s tim namećanjem i guranjem u sve da se jednostavno ne mogu više vratiti na ono prije kad me nije bilo briga.

Ipak, nadam se da će imati muda i odjebati te gluposti i napraviti pravi GTA.

Matador Znam neke ljude koji nisu gay, cijeli život nikad nisu ništa rekli niti za, niti protiv gay osoba i sad su počeli voditi "sveti rat oslobođenja gay populacije od svakodnevne represije" jer su pročitali na Twitteru kako je to danas moderno.

Jesi ih pitao zašto to rade?

Ali ne rade ništa pozitivno niti konstruktivno po tom pitanju, nego je samo poanta biti kontra i omalovažavati "zatucane alfa mužjake" ili "zatucane seljančice".

To nije istina. Kontriranje homofobnim, transfobnim ili rasističkim ispadima radi se iz razloga što se tolerancijom takvog ponašanja i propagiranjem poštivanja svačijeg mišljenja ono ujedno i normaliziralo.

Ironično je što se upravo Rockstar najčešće izruguje s idejom alfa-mužjaka i seljačina. Od Stevea Hainesa, Vlada, Trevora, Red i Flint Countyja u San Andreasu, reklama na radiju…

Ja sam do dvajstpete koketirao s homofobijom, mizoginijom, ksenofobijom, znači sve po ps-u, prominentniji useri tipa brijac, maverick, taj tip, to sam bio ja.

Onda sam odjednom naučio nešto o evoluciji, o svijetu oko mene, i poslije toga ti takve stvari postanu smiješne i ne možeš sam sebi vjerovati kolko si bio glup.

Najveći šok ti je kad skužiš da ti dominatne društvene snage falsificiraju stvarnost, najviše crkva, jer ti se čini da takve stvari postoje samo u fantasy romanima.

Primjer, ogroman broj ljudi je homoseksualan i biseksualan, odnosno ima taj genetski paket, (jer priroda tak funkcionira, seks ne služi za reprodukciju, seks je sam sebi svrha), a smradovi nedaju djecu da u školama uče u seksualnost i da nema ničeg sramotnog i pogrešnog u tome kakve su im prirodne karakteristike. Kad sam skužio kolko patnje i nesreće se s tim uzrokuje, to je valjda prvi put da sam došao u dodir s čistim zlom.

Autobot Primjer, ogroman broj ljudi je homoseksualan i biseksualan, odnosno ima taj genetski paket, (jer priroda tak funkcionira, seks ne služi za reprodukciju, seks je sam sebi svrha)

Ja sam uvjeren da prođeš centrom grada, bilo kojeg, u vidokrugu imaš bar 50% osoba koje bi u nekom scenariju (isključujem silu) osjetila seksualnu privlačnost prema istom spolu.

Oćeš od homoseksualaca u ormaru i izvan njega, cuckolda, biseksualaca, swingera, straight osoba koje nisu 100% straight…

Zašto se po zatvorima muški krešu? Sve veliki mačo jebači koji bi te bez pretjerivanja ubili da im izvan zatvora insinuiraš da ih privlače muškarci.

Kod žena sam već sad uvjeren da ih 100% ima potencijal za homoseksualne sklonosti. Ne postoji žena koju poznajem da nema žensku osobu s kojom bi "mogle" ili čak htjele.

I vjerujem da se rodiš gej, ali ne vjerujem da je to jedini utjecaj. Okolina ima veliku ulogu u tome kao što ima i kod straight osoba.

Fico Jesi ih pitao zašto to rade?

Jesam, odgovor sam već napisao, ali ti se ne sviđa pa si ga shvatio kao sprdnju:

Matador jer su pročitali na Twitteru kako je to danas moderno.

Još su na kraj rečenice dodali: "Za to ti se danas svi zalažu, gdje ti živiš da to ne znaš?", taj dio sam izostavio, ali možda ćeš si lakše vizualiziraš taj mentalni sklop.

Isto tako si i žele kupiti električni auto, jer su pročitali da će to riješiti klimatske probleme.