• Gaming Vijesti
  • Developeri su otkrili: GTA 6 ima ženskog glavnog lika, smješten je u Miami i mogao bi izaći 2024.

Ako je latina, nek barem onda ima latina guzu. 😃

U protivnom, potpisujem fensija gore.

Sadie iz RDR 2 je mogla bez problema biti jedan od igrvih likova…

Ali dobro što znaj taj Rockstar…

Trebalo bi ipak pitat dežurne alfa mužjake zaostale u srednjem vijeku…

Ma bit će ovaj GTA odličan. Sumnjam da će zajebat.

Ma neće ovi pogriješiti nema šanse. Ovo će biti najveća igra u povijesti.

Otišlo je i njima ljudi. Možda je GTA V bio vrhunac, što komercijalni, što kreativni. Konkurenciju i dalje praktički nemaju i produkcija će biti ogromna, ali vidjet ćemo je li to dovoljno. Ovo s budućim nadogradnjama mi previše smrdi na live service. Samo neka odrade SP kako treba pa neka MP nadograđuju do mile volje.

U teškoj sam manjini, al nemam ni 1% hypea za GTA VI.

Odigrat će se jednom, al posve sam ravnodušan za išta oko te igre.

po meni GTA IV je bio vrhunac, petica mi je za koplje lošija. Uvođenje tri lika, iako izvedeno dobro, nije mi bilo pretjerano napet. Istina u četvorci si imao isto tri lika ali raspoređene kroz glavnu igru i dvije ekspanzije.

Prilagodljiv sam, ali nekako mi nije ženski lik za ovaj naslov.

Vrhunac im je RdR2, a od kad je Hauser otisel vidi se da je pocelo sa problemima. Ne mirisi ovo na dobro.

Sad napokon mogu imati izgovor što loše vozim i gazim ljude.

Takoder nisam nesto nahypan na GTA al svskako cese odigrat

Već imaju neku u vidu, ha?

Čeka se da ona obavi sve potrebne plastične obrade i nadam se da će imat veće od Lady Dumitrović i zasjenit je.

Meni je petica baš sjela najbolje od svih igara u serijalu.

Četvorka je druga, ali vrlo blizu jer ima posebnu atmosferu.

Tuhy isto tako kod mene. Zadnji hajp na gta sam imao za San Andreas kada smo bili klinci.

renda Vrhunac im je RdR2, a od kad je Hauser otisel vidi se da je pocelo sa problemima

Ne smije se nikome davati previše zasluga. Svi su lako zamjenjivi i s njim, kao i bez njega, isto je. Taština je grda stvar, pogledaj onog nepodnošljivog kretena Kojimu.

Ma otišlo i kod njih dosta raje u Njemačku 😀

Vidim nitko nema hype sve dok ne dođe prvi trailer kada će se tražiti Collector's edition.