• Gaming Vijesti
  • Leaker uz nove screenshotove za The Last of Us Part I remake tvrdi kako nema promjena u gameplayu

A sta bi tocno bile vece promjene u gameplayu? Jel bi gameplay iz TLOU2 bio veca promjena?

Spoiler ( zaboravio sam kako se napravi tab za spoilere 😂)

escoban Pa da. Enemy AI , morali bi staviti više trave i rupa za puzanje, skakanje sa visokih povrsina na neprijatelje, dodge, bolji companion AI … Ako stvarno ne bude velikih poboljsanja u gameplayu ovo treba bojkotirat dok ne dode na 50% snizenja. To govorim kao fan.

Ja ocekivam TLOU2 gameplay,mozda malo sporiji ( jer je Joel starac , nebi mi nekako pasalo da on se baca na leda i puca/ skace i sl. ala Ellie u 2ici)

Al isto tako mi je nejasno sta radi Sonyev marketing , novi PS+ dobije blogpost , TLOURMK izlazi za misec i nesto mi nemamo jos gameplay , GOW5 jedna od najicekivaniji igri ikad dobila je 1 pravi trailer, da Xbox ima exlizivu ala GOW odrzao bi 4 konferencije za nju.

Pa ni u TLoU II bacanje cigle ili boce i nisu baš neke novine bile.

Al čekam Tzereena da nas uvjeri da ovo vrijedi 1000€ 😆

Tapija ako se pokaže točnim. Ali ova zadnja slika di se vide zgrade izgleda poprilično bolje nego original.

On tvrdi da nema promjene u gameplayu i ja mu silno vjerujem. A nek odgovori je li malo izmijenjena pričica ili dodan neki detaljčić što bih volio pa da vidimo kaj bu odgovoril za ono prvo. Ja bih kao što rekoh volio da su stavili backflashove (i da se mogu igrat kao minigames u DG, U, itd.) kaj se zbivalo unutar tih 20 g sa Joelom. Nadam se da su to napravili jer u protivnom nema razloga za kupnju te igre pogotovo za one kaj su igrali origigi.

TITANXIS Ma toga nece bit 99% nisu radili nikakve nove voicelineove , moja prepostavka je da ce najveca nadopuna u prici biti da je DR. koji je trebao izvrsit operaciju imao kcer i tjt. Sta je i dobro nezelim nikakve nepotrebne gluposti , zelim TLOU1 sa TLOU2 gameplayom

escoban

Da i ja tak mislim za doktora da malo podebljaju tu priču i doktoru daju neku osobnost jer sam o tome već pisao i negodovao da se nastavak TLOU2 temeljio upravo na tom naoko nebitnoj sceni tamanjenja npc-ova koja je na kraju postala ralog postojanja TLOU2.

Doktor skroz liči na sebe, kaj brijete vi 😆

Zanima me oce nam ostavit opciju , da ubijemo DR. na bilo koji nacin ili ce to ovaj put biti samo Cutscena 😃

Da nebi bilo , a kako to ja sam zapalio DR. a u TLOU2 je ubijen nozem kme kme …

TITANXIS

Previše tražiš za već postojeću igru za 120% cijene.