Saznali smo cijene specijalnih izdanja za God of War Ragnarok, krenule su prednarudžbe
- Uređivano
Ja bi štel Jotnara…
Sva sreća da mi žena ima Mastercard od Revoluta pa sam uspio dobiti i 20% popusta!
Jötnar edicija prednaručena!
To je to. Posljednje dvije igre koje ću kupiti prije nego prestanem davati novac na igre jer čeka nas jebačka zima su TLOU Remake i GoW: Ragnarok. S MC-om izađu obje 958kn. I to je to. Prestajem s davanjima za igranje. Negdje se rezat mora.
Zero ja mislim da itekako ima. Da su za to izdali collector's, uzeo bih ga bez da trepnem.
Znači, igra će zadržati sve ono što je bezvremenski dobro u njoj, ali će ju tehnički nadograditi na razinu Part II. Znači, meni je baš ovo vaše rezoniranje apsolutno nejasno. Svako ko imalo voli the last of us bi trebao pohrliti u kupovinu remakea.
Probaj odigrati jedinicu danas. Neki gameplay elementi su zastarjeli, pogotovo u odnosu na Part II. Ne izgleda nam tako jer se sjećamo te igre s ljubavlju, ali dvojka je stvarno poboljšala gameplay i imerziju. Tako da ja zbilja jedva čekam.
Flipper Ti si razuman čovjek.
Ne uvijek, al ajd, mogu razumjeti da su neki od vas puno više emotivno angažirani s TLOU1, meni je to "samo" 9/10 igra koje se rado sjećam i prije da ću replayati dostupni mi remaster nego uzimati remake za koji i dalje nemam dojam da je upravo to. Možda promijenim mišljenje kad bude dostupno više materijala, ali zasad je debelo ne za kupnju.
- Uređivano
Evo moj primjer. Stvarno sam ful povezan s tom igrom i obožavam je. Prešao sam je 6x, imam na disku PS3 i PS4 verziju (obje day one).
Ali trenutno nema šanse da dam punu cijenu jer gameplay još nismo vidjeli + bio sam siguran da će remake proširiti neke stvari, a sudeći po svemu (ništa nije snimano naknadno) to će biti remake sa ljepšom grafikom i nešto boljim game playom i očekivao sam ful power PS5 konzole, a izgleda kao da bi PS4 mogao vrtiti.
Sigurno ću preći ali kad padne cijena. Osim ako se ispostavi da ima novog materijala, da je igrivost još bolja nego Tlou 2, e onda bi uzeo day one bez razmišljanja.
Tzereen Probaj odigrati jedinicu danas. Neki gameplay elementi su zastarjeli, pogotovo u odnosu na Part II. Ne izgleda nam tako jer se sjećamo te igre s ljubavlju, ali dvojka je stvarno poboljšala gameplay i imerziju. Tako da ja zbilja jedva čekam.
Istina je da je dvojka ugodnija za igranje i da puno bolje izgleda, ali glavna stvar zbog koje mi je prvi last of us bio dobar je priča, a dat 600 kn za mala poboljšanja u grafici i gamepayu koja još ni nisu prikazana mi nikako nema smisla. Još uvijek nije sigurno ni da će ikakvih promjena u gameplayu bit.
Tzereen Znači, igra će zadržati sve ono što je bezvremenski dobro u njoj, ali će ju tehnički nadograditi na razinu Part II. Znači, meni je baš ovo vaše rezoniranje apsolutno nejasno. Svako ko imalo voli the last of us bi trebao pohrliti u kupovinu remakea.
Mani ovaj način razmišljanja nema smisla. Ne razumijem kako netko tko radi i zna koliko je teško zaradit novac može dat toliki novac na slijepo dok još nisu ni pokazali kako će igra izgledat. Sve što smo vidjeli je malo bolja grafika i za to traže 600 kn. Da uzimaš nešto limitirano razumijem, ali igra će i u fizičkom i digitalnom izdanju bit dostupna par godina i samo će postat jeftinija nakon izlaska. Zašto bi pohrlio po igru koju si već prošao nekoliko puta umjesto da počekaš da izađe i onda na viđeno uzmeš ako i dalje misliš da se isplati?
Tzereen ja mislim da itekako ima. Da su za to izdali collector's, uzeo bih ga bez da trepnem.
Znači, igra će zadržati sve ono što je bezvremenski dobro u njoj, ali će ju tehnički nadograditi na razinu Part II. Znači, meni je baš ovo vaše rezoniranje apsolutno nejasno. Svako ko imalo voli the last of us bi trebao pohrliti u kupovinu remakea.
Meni ovaj dio zvuči kao čisti sarkazam
Osobno ne znam za koju igru bi to napravio ali ako to tebe usrećuje briga te onda što drugi misle. Ako ništa drugo, bar se imaš čemu veselit
- Uređivano
Joj, imam još puno toga za reć, ali kratak primjer.
Iako sam inicijalno gledao npr. Odiseju u svemiru davno davno na VHS-u. Kupio sam novi original kad je izašla na DVD-u, kupio sam novi original kad je izašla na Blurayu i ponovo novi original kad je izašla na UHD-u. I nikad nisam rekao, kako mi kradete novac, bagro jedna!! Trebao bih dati pola novaca sad, jer već imam i DVD i Bluray!!
Je li taj film sa svakim novim izdanjem promijenio priču? Nije. Ali je bio ugodniji za gledanje, a samim time i imerzivniji. Da nam vizualni dojam nije nimalo bitan, svi bi igrali na vuricama i ekranima od 5". A znamo da je ipak drugačije gledat Avatara doma na 40" i u IMAX-u. Isto ko i Top Gun. Da, kupit ću original novog TopGuna i gledat ga doma, ali sam ga u kinu gledao već dva put jer se taj film apsolutno isplati pogledat u IMAX-u.
Edit:
evo i više komentara…
sanzo po onome kaj sam ja vidio iz ranijih najava, neće biti samo kozmetičke izmjene, već će i gameplay doživjeti poboljašnja u rangu Parta II. Neće sad igra najednom postati open world, ali pretpostavljam da će i fight i kretanje i sve biti modernizirano. A čak i da sami gameplay ne bude moderniziran, poboljšanje animacije likova i facijalne animacije, uz poboljšani lipsync samo dodatno mogu podići razinu imerzije u likove i radnju. Ne govorim sad da je svaki pixel bitan, već govorim o poboljšanju grafike čisto u svrhu podizanja imerzivnosti naracije.
Što se pak zarade i trošenja tiče, to je opet stvar naših preferenci. Ja bi sigurno dao pare za ovu igru za koju znam da će biti super nego da mi se opet ponove Outridersi . Jednostavno neke stvari meni zaista vrijede mojih para. Neko će kupit auto od 30 hiljada euro. Neko od 50. Neko će se kladit, neko će kupovat konjak od 800kn. Svi imamo svoje gušteve. Meni je ova igra definitivno zaslužila triple dip. Isto ko što mi neki filmovi i serije zaslužuju triple i quadruple dip.