• Gaming Vijesti
  • Novi Assassin’s Creed: Umjesto Meksika i Azteka u arapski Bagdad

Ne znam. Za sad mi ne miriše na dobro. Ali pričekat ću dok ne vidim što su zamislili.

Što dalje idu, nešto nestaje iz serijala. Origins je bio baš magičan. Odyssey je još uvijek bio odličan. Ali Valhalla je postala zamorna. Ne možeš baš konkretno uprijet prstom što ne valja, jer ima pregršt toga i sve je nadograđeno, ali jednostavno je cijeli komplet izgubio neku čar.

Meni je dobro što je manji i fokusiraniji. Valhalla je dobra igra ali toliko me ubila da nemam želju pokrenuti ubisoftovu igru sljedećih 5 godina. Zadnji save mi je bio na 97 sati, s time da nisam sve očistio, samo glavnu priču i The Order. Baš su je brutalno rastegnuli.

Posto ce biti manja igra i vise steltha , odigrat ce se. Da su najavili jos jedan ogromni smor od igre kao sto je valhalla ne bi me zanimala.

Ovisi što će napraviti od igre. Ako će se ići u open world kao u zadnja tri nastavka (pogotovo Valhalla) to će stvarno biti zasićenje. Ukoliko će se vraćati korjenima, nadam se da neće uništiti ono dobro iz zadnja tri nastavka. Smatram kako bi najbolji bio nekakav mix onoga s čime su počeli u prvom nastavku i završili s Valhallom.

Picek

Znam na što misliš kad kažeš open world kao zadnja trilogija, ali u principu sve igre u serijalu su open world.

AC je definirao moderni open world.

Al da, kao TES i GTA, takve igre ne bi trebale izlazit ako nemaju ponuditi ništa što ne gura industriju naprijed, a AC je umjesto da bude takav serijal, postao krava muzara što je onda i rezultiralo prezasićenjem.