Igram ga i dan danas, puno slabijim intenzitetom nego onda no tu i tamo se uhvati pokoji Pokemon
Prije šest godina bio je globalni fenomen i igrali smo ga svi, a gdje je Pokemon GO danas?
Nikad to nisam igrao niti budem.
Također, nikad nisam skinuo ni igrao jer su to loše napravili. Da su samo kopirali stare pokemon igre i metnuli kartu stvarnog svijeta - po meni bi to bilo sjajno.
Činjenica je da je sad nakon 6 godina igra puno dorađenija, nema više hodanja uokolo s mobitelom u rukama već mobitel sve bilježi kad se ne koristi i takve neke sitnice te je sad zapravo ugodna za igranje. Ono na početku je bilo koma naspram ovog danas.
Nisam to igral, niti probal igrati, to mi je bilo slično ko onaj tamagochi koji mi bio bezveze dok su drugi ludili za time. Pokemon manija kod nas je započela prikazivanjem crtanih filmova na Nova TV koje jesam zdušno pratio a sve poslije toga od Pokemona ništa. Zapravo jednom jesam malo zaigrao možda minut dvije na Gamecubu neku Pokemon igru u jednoj trgovini kad su reklamirali GC kao novu konzolu i to je sve.
igrao ko ludjak, bio opsjednut time, cak si sjebo 2 godine odlaska na more, jer nisam ni vidio more od mobitela, ali najveca reterdacija je sto te kao tjeraju da ides u prirodu a u prirodi nema nicega, na kraju, najbolje stat na extra frekventno mjesto, sjest, narucit kavicu i upalit nekoliko lurova