Kakvi pacijenti..
Disney + je stigao u Hrvatsku, ali bez hrvatskih titlova. Ovo su cijene, hoćete li se pretplatiti?
Boli njih briga. A šteta. Fakat bi za njih koji imaju Pixar crtiće očekivao da prilagode to za naše tržište.
Kaže mi frend da ima FOX, FX i Hulu sadržaj. Plus National Geographic. Tak da ajde, sad već govorimo o nekom konkretnom materijalu.
Necu
HRT, HT, HBO, NETFLIX, SPOTIFY, hvala, ne trebam vise
- Uređivano
Nightyx Da stvarno previse , spotify za muziku hbo/netflix/amazon/disney za serije i filmove jos da nemam piratski resiver za programe i utakmice trebalo bi 500 eura misecno da imas sve . Ima li diseney gratis misec dana da pogledam Kenobija? ako nema cekat cu da mi istekne hbo pa cu onea uzet disney pa onda amazon kad dode LOTR
Ni u ludilu ne samo zbog hrv. titlova kojih nema ni na pomolu već zašto bih daval svoje novčeke Disneyu?
Očekivao sam full sinkronizaciju, a ne samo titlove. Šteta, 2i je godinama radio vrhunske sinkronizacije, koje je i Disney hvalio.
Tzereen nazalost znam ali sta cu , uvik ima mista za ebat nesposobnom disneyu mater,jedva sam ceka da dobijemo novi starwars content i ispada da od 6-7 projekta im je samo Rouge one i Epizoda 7 i djelomicno mando dobar ovo ostalo sve dosadno. Bojim se da me isto ceka i sa LOTR serijom Neznam jeli nova generacija redatelja toliko nesposobna ili jednostavno im se nedopusti doboljo kreativne slobode
- Uređivano
Malo mi nije jasan Disney. Radiš veliku marketinšku kampanju o dolasku usluge u neku zemlju i onda ne prilagodiš tu uslugu za novo tržište?
Imam vec neko vrijeme Disney+ i odlican je.
Česi imaju titlove A mi ne...naše kune su im dobra A titlovi tko vas hebe...nema titlova nema pretplate...simple as that...nisu mogli povući titlove koje su imali kod prikazivanja u Kinu...jadni nemaju novaca...
Će doć titlovi.Niti Netflix nije imao dosta dugo titlove kad se pojavio u HR.A sadržaju tada,bolje da nit ne pišem.
- Uređivano
Meni osobno ne smeta sto nije lokaliziran, ali nije fer pošto su dosli na nase tržiste da barem crtice za djecu stave titl ili sinkro jer imali su 6.mj za pripremu imho.
Baš to,došao je u Hrvatsku a nema ni titlove da ne govorimo o sinkronizaciji..Takav ne treba ni dolaziti..s obzirom da te crtiće gledaju djeca,a dosta njih ne zna ni čitati..katastrofa
- Uređivano
Posto sam engleski kao klinac ucio iskljucivo preko cartoon networka i igara, meni ovo sto nema titlova ne predstavlja problem, a i da sam klinac opet bi isao tim putem jer sam tak naucio jezik kao spuzva.
Ontopic:
Ne mislim uzeti pretplatu jer smatram da je Disney korov danasnjice