wooddiebone Fico A ja još uvijek ne kužim di ti vučeš tih 80 eura kod TLOU Part 1. Igra je listana za $70 za kolko ide i scaka druga PS5 first-party igra.
Sterlok Moj šogi to igra godinama, Diablo 3 igra od izlaska i igra ju aktivno i dalje. To su tisuće sati, ne kužim ga, meni je to dosadno ali on zna svaki kombo opreme....za takve igrače, za igru koju igraš 6-7 godina, 80 eura je ništa.
maverick wooddiebone de brate mili jebote vise tlou?! Imas li ti ista u zivotu osim te igre, blizzarda i Hamiltona? Covjek nigdje nije nista ni spomenio ti odmah TLoU lol!
Fico wooddiebone Cijene u SAD-u ne uključuju PDV, stoga moraš računati $70 + PDV, što ti u Europi dođe na 80€. Ako odeš na Store, vidjet ćeš da je cijena 599kn, što ti dođe na skoro pa točno 80€.
wooddiebone maverick Pitam čovjeka od kud mu ta cifra od 80 eura koju spominje već par dana, a nigdje ju nisam vidio. Daj si odi zapali. Kaj si tak nervozan?
HCMAA Za razliku od Diablo 4 kojeg ne moraš kupiti od HRT pretplate ne možeš uteći...Ustvari možeš...nakon što umreš...razni porezi...prirezi...narezi....naguzi...to nikom ne smeta...A mikrotransakcije koje su opcija...smetaju...do prije ove energetske krize...namet na gorivo je bio 50% i još povrh toga PDV...
maverick wooddiebone uopce nisam nego ne mogu vjerovati da sanjas tlou. Znas da je to samo hebena videoigra? Inam osjecaj da ti netko opsuje sve po spisku, ti bi rekao ej ne diraj tlou 😂
wooddiebone Fico Da to mi je sve jasno, ali me iznenadilo da se tak sad postavljaš ko da je to neš novo. Pa od PS5 launcha su first party igre 70 USD/EUR bez poreza. Za sam da se ovo prebaci u adekvatnu temu. Nemrem naći di je bila rasprava o cijenama.
Deadwalker Fico apsolutno - platiš stan, auto, režije i hranu te imaš taman za jednu igru. Izuzetno lako za izračunati 😃