Kojima je jedino izdao zdrav razum igrača. I to negdje taman po završetku produkcije MGS 3.
PlayStation fanovi smatraju da ih je Kojima izdao, traže zabranu Xbox ekskluzive, ali Kojima ih i dalje voli
Pošto nisam igrao Death Stranding jer mi poštar simulator nije pretjerano interesantan, ne smatram ovo nekim gubitkom za Sony.
Lik se pogubio malo, udarila mu je slava u glavu, ali definitivno ako napokon napravi odličnu igru, spreman sam mu sve oprostiti.
buz Death Stranding je odgovor na sva kukanja igrača kako nema novih ideja i realizacija u gamingu. Death Stranding je proživljeno iskustvo neke moguće apokaliptične budućnosti, nakon koje dobiješ osjećaj ispunjenja, kao kad si bio na nekom izvrsnom proputovanju po prvi puta u nekoj državi...doslovno odličan godišnji odmor na kojem si napunio baterije za dalje. Nezaboravno iskustvo, vrhunac današnjeg gaminga.
Koliko vidim radi se o igri koja koristi "cloud gaming"..odma mi je pao intetes za nju da budem iskren.
Ali Kojima i dalje voli svoje bivše obožavaoce, baš je pravi krščanin, ljubi te deda!
Odma se uspjeniše Sony fenboji.
Posebna sorta ljudi.
Sad jedna Silent Hill ekskluziva samo za XBOX ekipu molim
Da mi je netko prije deset godina rekao da ću Kojiminu igru držati dvije godine na polici ne odigravši je barem dvaput, smijao bih se dok mi ne bi pozlilo. Mislim, probao sam ju igrati, nekoliko puta, nije mi baš pozlilo ali me udavi brate koliko je dosadna.
S obzirom da je lik napravio dobru igru zadnji put prije 10+ godina.. pa i nije me baš briga.
Te najzagriženije fanove treba odvesti u kafanu da se dobro izbiju, kasnije u kurvanje pa šećer na kraju nek se s nekim dobro pošibaju.
Onako muški da daš i dobiješ po pič**.
Vjerujte da bi ih poslije toga zabolila ona stvar za Kojimom.
Mislim da je super sve što drži svjetla u kompaniji upaljenim. Ako suradnja s Microsoftom znači da nijedan radnik neće dobiti otkaz jer je "tehnološki višak" je super stvar.
Koga briga za koju je platformu (pogotovo danas više nego ikad je to nebitno) ukoliko je to najbolja bila kreativna i finansijska odluka gdje nije bilo kompromisa.
Death Stranding je u mojim očima bio dašak svježine tako da šta god planira I'll be there.
Mene je skroz povrijedio. Baš sam loše danas. Sad bi najradije razbio onaj crno crveni PS4 MGS V limited edition.
Solid_Snake Koga briga za koju je platformu (pogotovo danas više nego ikad je to nebitno) ukoliko je to najbolja bila kreativna i finansijska odluka gdje nije bilo kompromisa.
Apsolutno. Da nismo te sreće pa živimo u vrijeme povijesno visoke inflacije i ekonomskih sranja, bilo bi apsolutno najbolje vrijeme ikada za biti gamer. MSRP je razuman, opcije su jasne, polako se prelazi na čitave ekosustave i igre nikada nisu bile pristupačnije.
Mene najviše veseli što će se koristiti oblak za samu igru. Po meni je MS Flight Sim jedna jedina next-gen igra, baš zbog načina korištenja oblaka. Bilo bi fora vidjeti još takvih implementacija.